oflama bea oflamayla bişi olsa ben develtin başında olurdumAyşe be..
Ne göreceğimi şaşırdım,
Gördüğümden ne anlayacağımı?..
İşi görmek olan şu gözler bile yanıltıp yakmışken beni...
Gözden başkasının gördüğüne inanmak gelmiyor içimden be Ayşe..
Of be Ayşe..
oflama bea oflamayla bişi olsa ben develtin başında olurdum![]()
YA MALESEF BENDE GÖRMEDİM GALİBA SORUN BENDE
TEŞEKKÜRLER YİNEDE...
Göremeyenlerde gördüm desin, sonra stres yapıyor ayyşe, üzmeyin, iyi kuldur O...
Allah razı olsun Bekir abiGöremeyenlerde gördüm desin, sonra stres yapıyor ayyşe, üzmeyin, iyi kuldur O...
çok haklı bekir abi gerçekten iyi biridir hem sevinir sevap işlemiş olursunuz![]()
rica ederimBakın aslında çok basit bir tekniği var, ekrana eminim gölgeniz vuruyordur. Ekrana düşen başınızın herhangi bir yerine kulağınız olur yada saçınızın bir bölümü olur farketmez, odaklanın. Ve gözünüzün kaymasına izin verin. Bir müddet sonra baktığınız resim içeri doğru girerken fonda aynı oranda bir resim belirir. Billur gibi, kristalize bir görüntü belirmeye başlar. İşte karşınızda 3 boyutlu resim! Hoş seyirler.
Emeğin için teşekkürler Ayyşe kardeşim.
Ah abicim kendimize geldiğimiz mi var ki, zaman ayırıp bakalım da iki teşekkür edelim senin gibi emektarlara. Ne kadar zamandır uğramıyordum bu bölüme. Geçen gün baktım da hepside birbirinden güzel.Sadece balıkçının yanındaki köpekmi yoksa sandalın uzantısından bir parçamı onu tam anlayamadım. Ama diğerleri de güzel. Helal olsun, kolay gelsin. Ruşen,Talha ve Bekir kızacaklar belki bana, ama napiim görmedim mi diyeyim yanirica ederim
ayrıca,radikalislam abi ya onca zamandır asıyorum ve sen gördüğüne dair bi sinyal bile göndermedin aşk olsun
bende umutsuzluğa düştüm burda helak oldum, bunalıma girdimmm![]()