Sayın zavallı ateist, marksist, leninist arkadaşlar , neden değerli zamanınızı bir islami forum sitesinde harcıyorsunuz.
Böyle yapmakla değerli şeytanlarınıza da üzmüş olmuyormusunuz. Burası müslüman mahallesi , sizdeki salyangozu alıcı çıkmaz. Ben yinede size bir adres linkleyim de , kendinizi orada satmaya çalışın , belki talibiniz çıkabilir.
http://www.dunyadinleri.com/soop_raven/forum/forum_topics.asp?FID=10
Aslında sizde hata yok , hata sizi muhatab kabul edip cevap yazan arkadaşlarda. Üzüldüğüm bir konu içinizden biri bir islami ismi nick olarak seçmiş , yazık çok yazık. Bir sürü satanist nick varken neden o isme toz konduruyorsun.
Bu tip kişilikler incelendiğinde açıkça görülecektir ki , Hatalı tohumlardan elde edilen ürünler misali , toplum dışı kalmış, islami hukukun nufuz edemediği kişilerin oluşturduğu ailelerden zuhur eden birtakım şahsiyetlerdir.
Bir imam-ı Azam hazretlerinin dünyaya gelişindeki hikmeti incelerseniz insana verilen asaletin ne kadar muhteşem olduğunu da idrak edersiniz.
Herkes gibi bu arkadaşlar da vazifesini yapıyorlar. Çünkü şeytan var olduğu müddetçe , hizmetkarları da ona yardım için çalışacaklardır.
Ola ki bir gün tevbe istiğfar kapısından geçerek , islam ile müşerref olma saadetine ererseniz , o zaman size her konuda dilimiz döndüğü kadar , yardım ve hizmet ederiz. Aksi halde siz yolunuza hizmet etmeye devam edin. Bizler de kendi yolumuza devam edelim.
Bu kısa dünyanın kaderi zaten bundan ibarettir.
Ah bir de o musalla taşına konunca , o imam efendinin önünde yatmak var ya , işte o zaman tevbe kapıları artık sonuna dek kapanmış oluyor...
...