Kadınlar Daha Kalın Kafalıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enver Ýstek

metin mete
kkafaih5.jpg

Kadınların kafataslarının erkeklere göre daha kalın olduğu tespit edildi.
Yapılan araştırmaya göre, kadınların kafataslarının erkeklere göre daha kalın olduğu tespit edildi.
Çin'deki Tianjin Üniversitesi'ndeki araştırmaya göre, kadınların kafataslarının erkeklere göre daha kalın olduğu belirtildi.
Kadınlarda kafatası kalınlığı 7.1 mm iken erkeklerin kafatası kalınlığının 6.5 mm olduğu tespit edildi. 3 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada kadınların kazalara karşı daha dayanıklı olduğu belirtildi.

aslında tam emın degılım bende bu konuda sadece duymustum vede o yuzden yazdım ama bır yandan da dogruda olabılrı valla eeee kadınların dırdırından yasayamıyoruzkı hemen olduruyolar bız :D:D

Tevafuk olmus ki ayni anda yaziyi yazmisiz ben metin mete abimizin yazisina cvp olarak yazmisdim bu bir beyyinemi yoksa ne:)

Inandinizmi buna merakimdan soruyorum

Inanmak maksatli yazilmadi ve delil olarak alinti yapilan yer verildi(Çin'deki Tianjin Üniversitesi'ndeki araştırmaya göre,) ama bence dogrudur (bana göre) cünki evde hanim daha cok saglam ben ise devamli hasta biriyim.O yilda bir gider veye gitmez bense en az on kez doktora giderim nedense hic gribim gecmez...Hantalim,Siskoyum,okumaktan spor yapmaya hic vaktim olmaz(Zaten sevmem)en önemlisi benim canim coooooook nazik.....

aslında tam emın degılım bende bu konuda sadece duymustum vede o yuzden yazdım ama bır yandan da dogruda olabılrı valla eeee kadınların dırdırından yasayamıyoruzkı hemen olduruyolar bız :D:D

Bence iyi düsünmek lazim,binlerce yil erkeklerin yönetiminde dünya hep harap acaba diyorum bayanlarin yönetimi olsaydi daha iyi olmazmiydi acaba?(Gerci Taasub ehli hanimlarin baskanligina karsidir,Hem Yahudi,Hem Hiristiyan,Hem Müslüman dedigimiz kesimlerin hepsi Ve hatta Putpereslerde dahil)

Bence iyi düsünmek lazim,binlerce yil erkeklerin yönetiminde dünya hep harap acaba diyorum bayanlarin yönetimi olsaydi daha iyi olmazmiydi acaba?(Gerci Taasub ehli hanimlarin baskanligina karsidir,Hem Yahudi,Hem Hiristiyan,Hem Müslüman dedigimiz kesimlerin hepsi Ve hatta Putpereslerde dahil)

valla bu konu tartıslır kardesım ama ben dunyanın hep harab oldugu konusunda sana hak veremıycem

valla bu konu tartıslır kardesım ama ben dunyanın hep harab oldugu konusunda sana hak veremıycem

Dogru söylüyorsun bana katilmamakla,Cünki hic bu dünyada kötülük yok,Afkanistan,Filistin,Irak,Simdide Pakistani saymazsak Islam alemi icinde hatta Cati duymaz isek Cecnleri saymiyorum.Afrikadaki aclari Radyo Aktiv ile yasayanlari zulümleri ne bileyim buna benzer insan haysiyetinin nasil alcaltidigini ne bileyim daha saysam binlercesini dedigin dogru dünya GÜLLÜK GÜLISTANLIK ve hepimiz mutlu CENNETTE yasiyoruz.Elhamdülillah...

Dogru söylüyorsun bana katilmamakla,Cünki hic bu dünyada kötülük yok,Afkanistan,Filistin,Irak,Simdide Pakistani saymazsak Islam alemi icinde hatta Cati duymaz isek Cecnleri saymiyorum.Afrikadaki aclari Radyo Aktiv ile yasayanlari zulümleri ne bileyim buna benzer insan haysiyetinin nasil alcaltidigini ne bileyim daha saysam binlercesini dedigin dogru dünya GÜLLÜK GÜLISTANLIK ve hepimiz mutlu CENNETTE yasiyoruz.Elhamdülillah...

galıba haklısın bunalrı bı an ıcın dusunememısım kardesım ozurdıelrım hakkını helal et evet gercekten dunya gunluk gulustanlık degıl dogru soyluyosun ama bı an ıcın yanlıs anladım galıba neyse onemlı olan yanlısları duzletmek dıye dusunuyorum ve ozurdılıyorum kardesım hakkını helal et

galıba haklısın bunalrı bı an ıcın dusunememısım kardesım ozurdıelrım hakkını helal et evet gercekten dunya gunluk gulustanlık degıl dogru soyluyosun ama bı an ıcın yanlıs anladım galıba neyse onemlı olan yanlısları duzletmek dıye dusunuyorum ve ozurdılıyorum kardesım hakkını helal et

Ayip ediyorsun kardes biz hak pesinde degiliz.Zaten kimsede hakkimizda yoktur Elhamdülillah...

NE O YÜCE KİTAPTA KADINLARA YÖNETİM VERİLDİĞİNİ Mİ OKUDUNUZ ...YOKSA BURADA ZANLA HAREKET ETMEK DAHA MI KOLAY GELDİ ...

Acaba zan ile söyledigimi nereden cikardin yoksa bu senin zannin olmasin sayin yelken...Yoksa tersini söyleyen ayetmi buldunuz?Eger bir seyi söylemis isem mutlaka beyyinesi hazirdir...

evet zan ile hareket etmektesin beyyineniz varsa yazınız çekinmeyiniz ...ama sakın bana belkıs örneğini getirme zira bizim anlattığımız müslümanlar üzerine yöneticidir...bunu da muhakkak anlamışsındır...konuların çoğu kez dağıtıldığına şahit olduk bu noktada müdahil olma gereksinimi de duyduk aynı bu konuda olduğu gibi...selametle bekliyoruz beyyineyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks