Kadınlar Daha Kalın Kafalıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamün aleyküm .afedersiniz ama attığınız başlık dikkatimi çekti.dünya hayatında herşeyi araştırmak bitti de kim geri kafalı kim ileri kafalılı onun merağımı kalmış?

Her şey bittide bumu kaldı ,kim geri kafalı kim ileri kafalı sizce bu neyi değiştirir...?

selamün aleyküm .afedersiniz ama attığınız başlık dikkatimi çekti.dünya hayatında herşeyi araştırmak bitti de kim geri kafalı kim ileri kafalılı onun merağımı kalmış?

Her şey bittide bumu kaldı ,kim geri kafalı kim ileri kafalı sizce bu neyi değiştirir...?

Bakin su an Türkiyede aktuel olan bir konu var BASÖRTÜSÜ Meclisin kararini destekliyorum hemde cani gönülden(benim basörtüsü gibi bir taasubum olmamasina ragmen) cünki her yil hükümetlerin ikibucuk.üc aylarini aliyor bu konu bir an önce bitmesi gerekir diye düsünüyorum.Yani böyle ufacik konular bazan cok seyleri engelliyor..Anlayacaginiz bos bir yazisma degildi zaten bos konulara yazida yazmayiz Elhamdülillah...

Yani?Yuvasinda etliye sütlüye karismadan Erkeklerin kölesi olarakmi?Zaten erkeklerin mahvettigi dünyada sorumluluklarindan kacmasimi gerekiyor?
Cennet böyle kazanılacaksa neden olmasın Metin kardeşim?Yani asıl hedefmiz Allah rızası değilmi bizlerin?Evet erkeğimin kölesi de olurum Sultanıda olurum,ama erkeğimde islam erkeği ise!!!!

Gerekirse ayağının 5 vakitte abdest alan ayağının altına pas pas olurum......

Bizler gereken ne ise onu yaparız helal dairesinde muhtaçsan çalıırsın da ama ihtiyacın yokken asıl görevin annelikken çocukların her gün dışardan pisliğe bulanıp gelirken onları temizlemek görevimizken çalışmak hayata atılmak tabiki güzel ama en son olan helal dairesinde olan bir şey bu!!!!

Cennet böyle kazanılacaksa neden olmasın Metin kardeşim?Yani asıl hedefmiz Allah rızası değilmi bizlerin?Evet erkeğimin kölesi de olurum Sultanıda olurum,ama erkeğimde islam erkeği ise!!!!

Bizler gereken ne ise onu yaparız helal dairesinde muhtaçsan çalıırsın da ama ihtiyacın yokken asıl görevin annelikken çocukların her gün dışardan pisliğe bulanıp gelirken onları temizlemek görevimizken çalışmak hayata atılmak tabiki güzel ama en son olan helal dairesinde olan bir şey bu!!!!

Tebrikler. İşte bu... Kompleksleri olmayan, kendinden emin, yerinden emin Müslüman kadın. Her şey Allah rızası için... Yaşam boyu bazen sultan, gerekirse bazen köle.
Ama kadın olmanın bilincini İslam dairesine göre bilen, speküle olmayı nefsine yedirmeyen, feminislik hezeyanına kapılıp meteryal olmak yerine, "nisa" tanımında sultanlık yada gerçek kadınlık. Bir kez daha kutlarım bu nefsi, bir kez daha... bir kez daha...

Tebrikler. İşte bu... Kompleksleri olmayan, kendinden emin, yerinden emin Müslüman kadın. Her şey Allah rızası için... Yaşam boyu bazen sultan, gerekirse bazen köle.
Ama kadın olmanın bilincini İslam dairesine göre bilen, speküle olmayı nefsine yedirmeyen, feminislik hezeyanına kapılıp meteryal olmak yerine, "nisa" tanımında sultanlık yada gerçek kadınlık. Bir kez daha kutlarım bu nefsi, bir kez daha... bir kez daha...
Teşekkür ederim Bekir kardeşim ama ben çok üzülüyorum anneler zaten kızlarına vakit ayırıp yetiştirebilseler bana kalırsa toplum daha bilinçli olur.Çünkü devlet işlerine bile hanımlarımızı layık görülüyorsa erkeklerimiz ,demekki hanımlar aile yapımızı düzeltmeye ve boşanmalara büyük destek olabileceklerdir...

Aslında bizim aslımız bu idi yani erkeğe değer verilirdi...Ama şimdi bir tutturulmuş eşitlik eşitlik..Zaten Allah yaratırken bizi köle olarak yaratmamış bize insanlık vermiş,bu bizim gönlümüzün hediyesi.....iSTERSEM KÖLEDE OLURUM.....Tekrar teşekkür...

Bos ver Yigenim Allahin Kitabinda beyyine tükenmezki,Ehli Kuran anlamak ve yasamak icin devamli Zikir halin´de okumaya calisir sen merak etme...

gerçekten lafı dolandıranlardan olmuşsun daha önceki konulardan biliyorduk ama insanız işte yine bu sefer cevap verirsin diye sorma gafletinde bulundum...tükenmez dediğin beyyineyi sunsanda biz görmediğimizi görüp duymadığımızı duymuş olalım...sevgili kardeşimiz ayışığı bu sefer amcan fena sıkıştı bencede rahat bırakalım da forum ona dar gelmesin...

Teşekkür ederim Bekir kardeşim ama ben çok üzülüyorum anneler zaten kızlarına vakit ayırıp yetiştirebilseler bana kalırsa toplum daha bilinçli olur.Çünkü devlet işlerine bile hanımlarımızı layık görülüyorsa erkeklerimiz ,demekki hanımlar aile yapımızı düzeltmeye ve boşanmalara büyük destek olabileceklerdir...

Aslında bizim aslımız bu idi yani erkeğe değer verilirdi...Ama şimdi bir tutturulmuş eşitlik eşitlik..Zaten Allah yaratırken bizi köle olarak yaratmamış bize insanlık vermiş,bu bizim gönlümüzün hediyesi.....iSTERSEM KÖLEDE OLURUM.....Tekrar teşekkür...

Muhterem Kardeşim
Ben sizi ve sizler gibi gerçek anlamda müsbet düşünen kadınları yine yine hayırla yadediyorum.

Materyalist dünya düzeninin önemli bir parçasıymış rolü üstlendirilen kadınların asli görevleri gerçekten de bugün sanıldığının aksine çok daha önemli ve çok daha gurur vericidir. Bu günün heyula hükümleri, kadını; eşit, hür, kendine yeten, ekomiye ve siyasete katılımcı gibi gösterip, çoğunlukla el altından, onun beşeri iffetinden nemalanma ve reyini kota etme amaçlı olmuştur. Allah'ın emrettiği ve Rasülün örneklendirdiği kadın hayatı ve vazifelerinin aksine bir yol ile zaten yanlış, katmerlenmiştir. Kadına verilmiş gibi gösterilen değerlerin neredeyse tamamının altında yatan gerçek, ondan türlü türlü nemalanma yolları geşitirmektir.

Sosyal yaşam içinde kadının katılımcı ve faydalı birey olması savı ile asli görevinden dejenere edilmiş kadın, aslında olması gereken yerde, toplum için ana değer olan bireylerin sağlıklı yetiştirlmesi gayesine, çok çok daha faydalı ve elzemdir.

İnsan yetiştirmek!.. Bu gün, her türlü tedbire ve fenne rağmen canavarlaşmış toplumun sancısının temelinde, aile içinde yetiştirilememiş insan yavrusunun rolü devasadır. Bu tehlikeli oyunu bozabilecek tek düzenek ise doğumundan itibaren ergenliğine kadar gerçek hassasiyetle; gerek Allah inancı ve korkusu ve gerekse insani hasletler ile yetiştirilmiş insandır.

İstisnaları dışarda tutarak söylüyorum, geçim kaygısı ve ev ekonımisine katkı yalanı ile sokağa çekilen kadının gerçekte sağladığı tek yarar lüks hevesidir ki, bu da materyalist dünya düzeninin bir unsurudur.

Ancak "kadın avcısı" düzen, tüm bu dejenerasyon planını aktive ederken tüm gerçekleri örten bir çok nefsi unsuru planına yama etmiştir. Kadın hür ( kurallara tabii olmayan manasında), kadın eşit, kadın üstün teorilerinin hepsi maalesef nefislere hoş gelmiş, ancak bu payelere esir olan kadın hiç farkında olmadan bu kokuşmuş düzenin sömürgesi halini almıştır ve değişik hezeyanların objesi olmuştur. Bunu kim görüyor. Bunu Allah'a inanan ve gerçekten hür beyine sahip kadın görebiliyor.

Kadın siyasette oy avcısı, kadın iş hayatında süs çiçeği, kadın ekonomide nefsi meteryal, kadın fabrikada köle, kadın sokakta başka bişe...

Kadın evde ekonomist, kadın kocasına asistan, kadın çocuğuna hoca, kadın evinde hükümran, kadın sokağında bilirkişi, kadın kendine bir sultan... ve gerekirse kadın ailesine köle olur, köleleşmiş bir millet olmamak için.

Unutmamak gerekir ki, kadına değer vermek, kadından, olmaması gereken şekillerde istifade etmemektir. Bu kadının yetersiz, akılsız, zayıf olması demek asla değildir. Aksine kadın, yapısal özelliklerinin gereği en iyi korunarak yükseltilebilinir. Kadına saygı, kadına sevgi, kadına eşitlik ve hürriyet bu olmalıdır.

senin tercihine asla karsi gelmem sen kendi acindan hakli olabilirsin Ama bunu Kurana yüklerseniz karsi gelirim yoksa benim icin kendini köle eden birine neden karisayim;Cünki Allah Kitabinda güdülen olmayin derken sizi asla kast etmedi,Siz o dinin insani hic degildiniz o nedenle ne kazaniyorsaniz sizindir isterseniz pas pas olun eyvAllah derim...

VAlla sen kutlamayacaksinda benmi kutlayacagim Allahin tavsirinde hürüyetini gabs etmek tabiki zevk verecek size Bekir kardas...

Sevgililer günü = Sömürülen kadınların daha da sömürülme günü....

Bak böyle bir tanimlama yaparsan inanmasam dahi tebrik ederim fikrinden dolayi...Sömürülen kadinlara materyalis toplumlarda bir parmak bal hesabi dogru söylüyorsun.Ha simdi diyeceksin sen neden kutladin ben ikinci yazimda durumu acikladigimi saniyorum...

gerçekten lafı dolandıranlardan olmuşsun daha önceki konulardan biliyorduk ama insanız işte yine bu sefer cevap verirsin diye sorma gafletinde bulundum...tükenmez dediğin beyyineyi sunsanda biz görmediğimizi görüp duymadığımızı duymuş olalım...sevgili kardeşimiz ayışığı bu sefer amcan fena sıkıştı bencede rahat bırakalım da forum ona dar gelmesin...

Bu kelimeyi kullanmak icin önce senin birtek cevap vermen gerekiyor kendi vazifeni yap eger o zaman vermez isem konusma hakkin var..Yoksa böyle kuyrugu SIKISMIS gibi hakaret vari bol atmaya calisiyorsunda olmuyor degilmi;

SÖYLE SIMDI;

Hz Aise Kuranin hükmünü(Yani Allahin hükmünü)cignedimi cignemedimi?

senin tercihine asla karsi gelmem sen kendi acindan hakli olabilirsin Ama bunu Kurana yüklerseniz karsi gelirim yoksa benim icin kendini köle eden birine neden karisayim;Cünki Allah Kitabinda güdülen olmayin derken sizi asla kast etmedi,Siz o dinin insani hic degildiniz o nedenle ne kazaniyorsaniz sizindir isterseniz pas pas olun eyvAllah derim...
Ya kardeşim HZ AİŞE validemizdirki ağzına taş alarak kapıya gelenlere öyle seslenen,kadının sesinin dahi haram zinet olduğunu biz Onlardan öğrenmedikmi?Yani anlayamadığım kadın nasıl harama girmeden hayatını kazanacak?Ama helal dairesine eyvallah diyorum bende.Kurana yüklemem budur yani kadının erkeğe haram olmasıdır...Buda Kuran da var zaten.Köle olmak Kuran da yok biz zaten bunu belirttik ve gönül hediyemiz dedik.Ama sizinle nasıl anlaşaıp ortak nokta bulacagız bilmiyorum mümin kardeş sek aslında tek noktamız olmalı...:mad:

Allah'tan başkasına secde etmeniz caiz olsaydı, kadınların kocalarına secde etmelerini emrederdim.

Eğer kocasının bütün bedeni cerahat içinde kalsa, ve karısı dili ile temizlese yinede kocasının hakkını teslim edemez.

VAlla sen kutlamayacaksinda benmi kutlayacagim Allahin tavsirinde hürüyetini gabs etmek tabiki zevk verecek size Bekir kardas...

Hangi tasvir, hangi hürriyet metin mete? Allah'a kulluk iddiasında bulunan hangi insan hürriyetten bahsedebilir. Allah'ın emirlerine Kulluk la hürriyet taban tabana zıd terimler. Kul olan hür değildir. Allah'ın , kulunun ihtiyarına bıraktığı konularda hürriyet konuşulur. Feministin kitabında da kulun ihtiyarındakiler yazmaz.

Ya kardeşim HZ AİŞE validemizdirki ağzına taş alarak kapıya gelenlere öyle seslenen,kadının sesinin dahi haram zinet olduğunu biz Onlardan öğrenmedikmi?Yani anlayamadığım kadın nasıl harama girmeden hayatını kazanacak?Ama helal dairesine eyvallah diyorum bende.Kurana yüklemem budur yani kadının erkeğe haram olmasıdır...Buda Kuran da var zaten.Köle olmak Kuran da yok biz zaten bunu belirttik ve gönül hediyemiz dedik.Ama sizinle nasıl anlaşaıp ortak nokta bulacagız bilmiyorum mümin kardeş sek aslında tek noktamız olmalı...:mad:

Sevgi deger kardesim su agzina tas alip seslenme isini bir beyyinelendirsen?Kadinin erkege haramligi varda erkegin kadina harmligi yokmu sanirsiniz,Her haram agzina tas alacak olsa idi....Ama sen su tas alma isini bir delile ver ama lütfen Celiskisiz olandan ver yani bana hikaye yazma lütfen...Vesselam...

Hangi tasvir, hangi hürriyet metin mete? Allah'a kulluk iddiasında bulunan hangi insan hürriyetten bahsedebilir. Allah'ın emirlerine Kulluk la hürriyet taban tabana zıd terimler. Kul olan hür değildir. Allah'ın , kulunun ihtiyarına bıraktığı konularda hürriyet konuşulur. Feministin kitabında da kulun ihtiyarındakiler yazmaz.

ISTE SIZIN ZIDDINIZ,Bize göre kulluk en büyük hürriyettir Cünki insanlik onuru vardir kitabta ama senin dediginde Insanlik onuru ayaklar altinda hemde sadece zevkiniz icin kadinlarin hürriyeti;Kadinlar agizlarinda tasla konussalar evlerinde köle dende daha agir ortamda(Ki köle en azindan disariya cikabilir) olsalar birde zil takarsiniz mutlaka..Eger ben kul isem Rabbime ben en büyük hürriyeti yasiyorum demektir...

Allah'tan başkasına secde etmeniz caiz olsaydı, kadınların kocalarına secde etmelerini emrederdim.

Eğer kocasının bütün bedeni cerahat içinde kalsa, ve karısı dili ile temizlese yinede kocasının hakkını teslim edemez.

Yuh yani kardesim insanlik onuru bumu?iste beserin dini...Zaten birindede diyorduki kadinin iyisi koyun cinsi.....

ISTE SIZIN ZIDDINIZ,Bize göre kulluk en büyük hürriyettir Cünki insanlik onuru vardir kitabta ama senin dediginde Insanlik onuru ayaklar altinda hemde sadece zevkiniz icin kadinlarin hürriyeti;Kadinlar agizlarinda tasla konussalar evlerinde köle dende daha agir ortamda(Ki köle en azindan disariya cikabilir) olsalar birde zil takarsiniz mutlaka..Eger ben kul isem Rabbime ben en büyük hürriyeti yasiyorum demektir...

Tabi size göre kulluk en büyük hürriyettir, çünkü kulluk ettiğiniz yok.

İnsanın onuru nefsine karşı olur, Allah'ın emrine onurluluk yapmaya kalkanı "Allah perçeminden yakalar" da berbat eder.

Kimse kadını köle etmiş değil sizden gayri, Müslüman kadın sultandır, Müslüman erkeğin sultanı ve onu her şeyden koruruz, salyaları akan uçkur düşkünü herkesten. Ama sizin zihniyetinizdir, kadınları hürsünüz yalanı ile pohpohlayıp, ortalıkta süs gibi dolaştırıp, bir kaç saatlik gören.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks