Kadınlar Daha Kalın Kafalıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yeteerr şuan kendimi küçük bi cadı gibi hissediyorum ama
ne yapmaya çalışıyosunuz ya
herkezin fikri kendine
iki tarafta birbirinizi rencide ediyosunuz
kim ne düşünürse düşünür
saygı duymak lazım
zorla oda benim gibi düşünecek diye bişi yok
ve boşuna tartışıp birbirinizi kırıyosunuz
üç günlük dünya fikrimi dicem diye birbirinizi kırıyosunuz
kavga edip duruyosunuz hepimizin morali bozuluyo :mad:
Allah Allah ya :mad:
daha birbirinizle anlaşamıyosunuz hıh
bence kapatın artık bu konuyu
çünkü sonunun bi yere varıcagıda yok
kim nasıl düşünürse öyle yaşar

ya yeteerr şuan kendimi küçük bi cadı gibi hissediyorum ama
ne yapmaya çalışıyosunuz ya
herkezin fikri kendine
iki tarafta birbirinizi rencide ediyosunuz
kim ne düşünürse düşünür
saygı duymak lazım
zorla oda benim gibi düşünecek diye bişi yok
ve boşuna tartışıp birbirinizi kırıyosunuz
üç günlük dünya fikrimi dicem diye birbirinizi kırıyosunuz
kavga edip duruyosunuz hepimizin morali bozuluyo :mad:
Allah Allah ya :mad:
daha birbirinizle anlaşamıyosunuz hıh
bence kapatın artık bu konuyu
çünkü sonunun bi yere varıcagıda yok
kim nasıl düşünürse öyle yaşar
Evet bende çok üzülüyorum hadisler inkar ediliyor ve çok çirkinleşiyor sohbet.Ben buraya dini paylaşım için giriyorum ama çok kaba konuşmalar var ASLINDA SADECE BAYANLAR BÖLÜMÜNDE KALSAK HİÇ FENA OLMAYACAK EN AZINDAN ONLAR DAHA KİBARLAR....

yani bunun cevabını veremediğiniz için o kadar bildiğini de çürütürcesine hadislerin tarihi yönünün olmadığını dahi yazdınız... bu kadar uzatmanın anlamı ne şu istediğiniz olayı nette herhangi bir yerden copy paste yaparak bile bulunabilirken siz ısrarla bana peygamber(sas) eşinin kendi kaynağınızı bile açıklamadan yöneticiliğinden bahsediyorsunuz, sizden ısrarla istediğimiz beyyineyi sunmamak için(olmadığıda malumdur) dönüp dolaştırp sözü aynı noktaya getiriyorsunuz ...şimdi bu olay için dahi kaynaktan yararlandığınızı unutup aynı mesaj içinde hadisi eleştiriyorsunuz ...yani bu kadar insanın size verdiği cevabı dahi görmezden gelsek, siz değilmisiniz müslümanlar arasında ki her hüküm sadece kur'an da varsa geçerlidir...onun dışında kim ne yapıyorsa yanlıştır...ravileri tanımam hadisleri kabul etmem .kim bir konu hk. yorum yapacaksa ve de müslümansa sadece kur'an dan getirilen beyyine geçerlidir...diyen...

sakın ha bu kur'an da yoktur diyeceğimizi sanma...böyle bir zanna da düşme zira kur 'an da bu konu açık ve nettir...ALLAH(CC)ın müslümanlar üzerine yönetici olarak seçtiği hangi peygamber kadındır? acaba neden hiç bir peygamberi kadın olarak seçmemiştir.peygamberleri yönetici tayin etmemişmidir? muhakkak yapmağa kudreti vardır...ama ALLAH(CC) ayetleri düşünesiniz diye indirmiştir...yoksa mustahdemken muhkem yapanmış gibi kendinizi gösteresiniz diye değil...neden yanlış yaptığınızı yani kendi açınızdan hadisleri başkalarından aktarılan bilgileri kabul etmeyen biri iken bu konuda nasıl olurda tarihe atf ederek bir olayı kabul etmek gereksinimi duydum demiyorsunuz...bu daha tutarlı olur...beyyine getirin sizin kendinize sorunuz olarak kabul edin...eğer ben reddiyeci isem beyyinem olmalı tak diye ortaya koymalıyım ...selametle

4:34 - Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.

elmalılı hamdi yazırın kur'an meali nisa 34 budur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks