raþid
New member
siz böyle yapın..siz böyle islamı kirleten..bidatlarınızla yahudiler gibi kafirleşin..daha çok şarlatanlıklarınız çıkaracaz ortaya..şerefsizler...putperestler..bağıra çağıra zikir yapıyor haysiyetsizler..islama saygınız ibadete saygınız yok...yazdım oraya adreslerimi ne klavye başında atıp tutuyorsunuz..gelin yüzüme söyleyin...putperestler...cüppeli kendini ilahlaştırdı ya..hadi bekliyoruz helak etsin kendini hapse atanları...hani ete kemiğe büründüm diyordu o şarlatan...adam olun arkamdan atmayın...yedi sülalenize başlarım sizin...adam gibi gelin adreslerim orda putperest şerefsizler...
raşid denen şarlatan..bide bana küfret diye mail adresini yazmışş..ulan şarlatan işte...inönü mah. alibaba cad.. adımda mehmet akkaya geldiğin gibi bulursun..sen bulmazsan ben seni zaten bulurum...lan haysiyetsiz sen benim karşımda nefes alabilirmisin...senin kulaklarını alırım başka bi yerine dikerim...
Bunları da alalım, bakalım tehdit ve tazyif ile küfürün sonu nereye varıyor hep beraber görelim. Sonucuda forumdaki arkadaşlar ile paylaşalım.