Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sahte Mehdinin şirk Kitabi

mesud

New member
Katılım
24 Eyl 2005
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
SANA NAS’A VEREBİLECEĞİMİZ İLMİN BÜTÜNÜNÜ VERDİK. SENİ YUKARDA SAYDIKLARIMIZDAN BAŞKA SAYMADIKLARIMIZLA DA YETKİLİ KILDIK. MEHDİSİN. BÜTÜN ALEMLERDEKİ BÜTÜN TAİFELERİ İRŞADLA GÖREVLİSİN

Şu lafa bakar mısınız? İskender Evrenesoğluna insanların tamamına verilen ilmin bütünü verilmiş. Bu insanlar içinde sayılarını sadece Rabbimizin bildiği peygamberler de var. Evrenesoğluna gelmiş geçmiş tüm insanların ilminin verilmesi ne demektir Allah aşkına? Bu onun tüm kulların toplamından daha ayrıcalıklı bir kul olduğunu gösterir. Adam Mehdi imiş yani Alemlerdeki bütün taifeleri hidayete erdirmekle vazifeliymiş. Kur'ana göre sadece bir kişi alemlere rahmet olarak nitelendirilmiştir. O da Hz. Muhammed (ss)'dir. Risalet Nurlarına göre ikinci bir kul daha olduğu gerçeği(!) ile yüzleşmiş oluyoruz. Ama bu ikinci kul (haşa) hz. Muhammed'den de çok daha üstün? Niye mi? Çünkü hz. Muhammed için Allah insanların tamamının ilminin O'na verildiğini söylememiş. İskender sözde peyganber değil ama peygamberlere verilmeyen payelere sahip.

VERDİĞİMİZ BÜTÜNÜN ÇOK KÜÇÜK BİR PARÇASINI İDRAK ETMİŞ DURUMDASIN. ZAMAN İÇİNDE HEPSİNİ VE BU DÜNYADA HAY’KEN İDRAK EDECEK VE KULLANACAKSIN. HAY OLANLAR İÇİNDE EN SEVGİLİ KULUMUZSUN.

ŞÜKRÜNÜ ŞİMDİYE KADAR OLDUĞU GİBİ AMİLÜSSALİHAT VE MÜNKERDEN NEHİYLE EDA EDECEKSİN. NAMAZ, ZEKAT, ORUÇ TEMELDİR. BUGÜN DE ORUÇLUSUN. KABULÜMÜZDÜR.

KONUŞTUĞUN ZAMAN NEREYE KADAR GİDEBİLECEĞİNİ SANA İŞARET EDERİZ.

Nasa verilen ilmin tamamı İskender Evrenesoğluna verilmiş ama bu ilim bütünün çok küçük bir parçasıymış. İskender zaman içinde dünya hayatını yaşarken bu ilmin tamamına yani işnsanların tamamındaki ilme ve Allah'ın tüm ilmine sahip olacakmış.

Hay=Diri olanlar içinde en sevgili kul İskender Evrenesoğluymuş. Demek ki H namazla Mürşidimizi sormamıza gerek yok. Direkt hemen en sevgili kula intisab edelim ve hidayet buluverelim.

ZEKİ HOCAYA SÖYLEMENİ İSTEMEDİĞİMİZ BİR ŞEYİ SÖYLEMEMEN İÇİN SANA NASIL CEZBE VERDİĞİMİZİ VE ARKA ARKAYA GELEN CEZBELERDEN KONUŞAMADIĞINI HATIRLA.

Cezbeler burada da sözkonusu. Diğer kavimleri ve insanlığının bütününü biranda yoketmeye yetecek olan cezbe Evrenesoğlunu sadece ufaktan sarsıyor ve yalnızca dili tutuluyor. "Zeki Hocaya git şunu söyle" Sure içindeki daldan dala atlamayı, konudan konuya zıplamyı ve basitliği görüyor musunuz?

İRŞADLA GÖREVLENDİRİLDİN. YOLA ÇIKMAK İSTİYEN HERKESE YOL AÇIKTIR.ONLARI YOLA ÇIKARMIYA YETKİLİSİN. MÜRŞİDİ KAMİLSİN. BİZDEN İŞARETİN GELECEĞİ HUDUDA KADAR KONUŞABİLİRSİN. SIR ORADA BAŞLAR. MUHAMMET RAŞİT KULUMUZUN SANA GÖNDERDİĞİ HABERDEKİ SIR’RI BİZ TAYİN EDERİZ. SENİ ONA ÜSTÜN KILDIĞIMIZI UNUTMA BUNDA NEFSİNLE ALAKALI BİRŞEY YOKTUR.

Menzil cemaati mensubu arkadaşlar alınmasın bu son cümlelerden. Ve hemen Muhammet Raşit'i bırakıp İskender Evrenesoğluna ittiba etsinler. Çünkü üst rütbeli biri varken alt rütbeli biri ile vakit kaybetmek boştur. Risalet Nurlarındaki bu ayetlere göre irşadla vazifeli mürşidi kamil bir tane, o da İskender Evrenesoğlu. Diğer Mürşidlerin böyle Tanrı tarafından verilmiş beratları ve "yürü be kulum kim tutar seni" tadında ayetleri var mı?

ZATEN BİLDİĞİN SANA DEFALARCA GÖSTERDİĞİMİZ HAKİKATİ BURADA TEKRAR ETTİK. HAKİKATİ KİMSE BİLEMEZ DİYENLER ONU GERÇEKTEN BİLMİYORLAR. AMA BİZ SENİN İÇİN PERDELERİ KALDIRDIK. ARTIK HAKİKATİ KESİNLİKLE İDRAKTESİN. SADECE SANA İHSAN ETTİĞİMİZ YETKİLERİ BİRER BİRER ZAMAN İÇİNDE İDRAK EDİP KULLANMIYA BAŞLAYACAKSIN.

YOLUN HAK YOLUDUR.

Perdeler kaldırılmış, Tanrı görünür olmuş, istenildiği zaman sohbet muhabbet edilebilmeye yetkin olunmuş vesaire. Bu da Hak yoluymuşmuş. Allah basiret versin. Allah Cinlerin elinde oyuncak olmuş bu zavallı insancığın şerrinden hepimizi korusun. Bu "cinleri tanrısı Sanan" zavallıya kul/köle olmuş zavallı kardeşlerimize de Allah kurtuluş nasip etsin. AMİN.
 

mesud

New member
Katılım
24 Eyl 2005
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
SURE - ALLAHU TEALA SURESİ

BEN ENERJİ KİTLESİYİM. ESKİLERİN TABİRİYLE NUR’UM. İKİ BOYUTLUYUM.

İskender Evrenesoğluna göre Allah -haşa- İki boyutlu bir enerji kitlesi. Kur'ana göre ise Allah her türlü beşeri nitelemeden uzak, Sübhan Olan bir İlahtır. Allah için "iki boyut", "enerji", "kitle" türü nitelemeler ve sınırlandırmalar yapılamaz.

BENİ DEFALARCA GÖRDÜN. YARATTIKLARIM İSE DAİMA 4 BOYUTLUDUR. SİZİN GÖREBİLDİĞİNİZ 3 BOYUT VARDIR.

Allah'ı görebilmek mümkün değildir. Hiçbir peygamber Allah'ı görememişken Evrenesoğlunun İlahının görülebilir bir Tanrı olması ilginç. Evrenesoğlunun Allah sanarak Cinleri gördüğü ve Cinlerin onu böylece kandırdığı muhakkak.

DÖRDÜNCÜ BOYUT İSE ZAMANDIR. ZAMANI DA BEN YARATTIM. ZAMANDAN ÖNCE DE VARDIM. SONRA DA VAR OLACAĞIM. YOKLUKTA SADECE BEN VARDIM. ZAMANI BEN YARATTIĞIM İÇİN ZAMANDAN MÜNEZZEHİM. MEKANI BEN YARATTIĞIM İÇİN MEKANDAN MÜNEZZEHİM.

Yoklukta var olmak ne demektir? Yoklukta yokluk vardır. Allah'ın varlığı ise yokluk ve varlığa nispeten var değildir. Allah zamandan ve mekandan münezzeh ise nasıl belli bir zamanla ve mekanla kısıtlanarak görülebilir? Nasıl iki boyuta indirgenir? Nasıl bir enerji Kitlesi olabilir?



AYNI ANDA SONSUZ BÜYÜKLÜKTE VE SONSUZ KÜÇÜKLÜKTE OLABİLİRİM. YARATTIĞIM KAİNAT İSE SONLUDUR, HUDUTLUDUR. BİZ ONU KENDİ SURETİMİZDE YARATTIK.

AYNI ANDA KAİNATIN HER ZERRESİNDE VE HER MÜMİNİN KALBİNDE BULUNABİLİRİM.

Saçmalığa bakar mısınız? Allah hem mekandan münezzeh hem de sonsuz büyüklükte ve küçüklükte olabiliyor. Pekala bu sonsuz büyüklük ve küçüklük neye nispeten anlamlı? Belli bir mekan içinde olunacakki o mekan içinde sonsuz büyük yada küçük olunabilsin. Bu sonsuz büyük yada küçük olunabilme konusu Kur'ana uygun mu? Kesinlikle hayır. Tanrı Sonlu kainat içinde nasıl oluyorda iki boyutlu bir enerji kitlesine dönüşerek görülebiliyor? "Biz onu kendi suretimizde yarattık" denilerek Kainat kastediliyor. Sözde Evrenesoğluna vahyeden Cinler Tevrattan kopya çekecekler ama onu da ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Çünkü Tevrata göre kainat Değil İnsan Tanrının suretinde yaratılmıştır. Aynı anda kainatın her zerresinde ve müminin kalbinde bulunmak da ne demektir? Bu söylem Kur'ana terstir. Kur'ana göre Allah her zerrede tasarruf sahibidir yani her zerrede tecelli eder ama bu onun zatıyla zerrelerde bulunduğu anlamına gelmez. Risalet Nurlarındaki bu söylemler Kur'an ile taban tabana zıttır.

HER YARATTIĞIMDA DEVAMLI TECELLİ EDERİM. AYNI ANDA SONSUZ SAYIDAKİ MAHLUKUMUZLA KONUŞABİLİRİZ. 18.000 ALEMDEKİ BÜTÜN CANLILAR BİZİ TESBİH EDERLER. SALİH KULLARIMIZ ZİKRİ İDRAK EDERLER.

Üstteki kısımda "bulunurum" ibaresi var bu kısımda ise "tecelli ederim" ibaresi var. Demek ki Evrenesoğlunun Tanrısı her zerrede hem bulunuyor hem de tecelli ediyor. Zerrelerde bulunmak için sonsuz küçüklüğe inebilen bir Tanrı işte. Aynı anda sonsuz sayıdaki mahlukuyla konuşabiliyormuş bu Tanrı. Kur'anın neresinde "sonsuz sayıdaki mahlukla Allah'ın konuştuğu" yazıyor? Vahiy kavramı burada da çarpıtılıyor. Tanrı sonsuz sayıdaki mahlukuyla her an sohbet muhabbet mi yapıyor yani? 18000 alem söylemi Kur'ana ne kadar uygun? hadis kaynaklı bu bilgiye Kur'anda neden hiç değinilmemiş?



SENİN ÜZERİNDEKİ CESET BİR ELBİSEDİR. BİR VASITADIR. BİZİM TECELLİ ETTİĞİMİZ SENSİN. SENİ RUH OLARAK BİZ YARATTIK. RUH BİR MAHLUKTUR.

Bizim tecelli ettiğimiz SENSİN de ne demek? Tanrısı SENSİN diyerek konuyu sadece Evrenesoğluyla kısıtlayarak yalnızca onda tecelli ettiğini mi söylüyor? Seni Ruh olarak yarattık sözü Kur'ana tamamen terstir. Çünkü bizler ruh olarak yaratılmadık. Sadece Allah Ruhundan bize üfledi. Ruhunu değil ruhundan üfledi. Bu nokta çok önemli. Ruh bir mahluktur denilmiş. Ruhun bir mahluk olduğunun delili nedir? Allah son kitabı Kur'anda Ruhun bir mahluk olduğunu nedene bildirmemiş? Haşa unutmuş mu yoksa. Bu -sözde- vahiylerle mi o eksiğini kapatıyor acaba?

VAKTİYLE DAYIBEYİN DÜŞTÜĞÜ HATAYA DÜŞME. O DA ODUR DEMİŞTİ. OYSAKİ RUH MAHLUKTUR. BİZ İSE HALİKİZ. YARADANLA YARATILAN BİR OLURMU? ENELHAK’KIN HATALI OLDUĞUNU BİLİYORSUN. BENİ DEFALARCA GÖRDÜN. CİBRİL’İ MUHAMMED KULUMUZU KENDİNİ DE GÖRDÜN. KESİNLİKLE BİLİYORSUN Kİ BEN AYRIYIM VE TEKİM. RABBİNİZİM. BÜTÜN MELEKLERİ VE ŞEYTANI YARATAN BENİM. BENDEN BAŞKA HEPSİ 4 BOYUTLUDUR.

Ruhun Allahtan ayrı bir mahluk olduğunun Kur'andaki delili nedir? Allah "Ruhumdam üfledim" diyor. Dikkat RUHUMDAN. Demek ki Ruh Allah'tan ayrı bir mahluk falan değil. Evrenesoğlu Allah'ı defalarca görmüşmüş. Hz. Musa görmek istemiş görememiş, Hz. Muhammed ve diğer hiçbir peygamber görememiş ama Evrenesoğlu defalarca görmüş. Demek ki Evrenesoğlu tüm peygamberlerden daha üstün bir şahsiyet. Yada Cinlerin "Ben Senin Tanrınım, Beni Defalarca Gördün" diyerek kandırdığı bir zavallı.

"Benden başka herkes 4 boyutludur" da ne demek? Tanrı 2 boyutlu bir enerji kitlesi ama ondan başka herşey 4 boyutlu. Nasıl bir tanrı bu böyle. Sanki yarattıkları Tanrı da kendisi mahluk. Allah Kur'anın neresinde kendisini kullarından daha az boyutlu olarak nitelendiriyor?

CİBRİL’İ SANA KILIÇ VERDİĞİ ZAMAN BÜTÜNÜYLE UZUN BİR SÜRE MÜŞAHEDE ETTİN. NUR’DAN YARATILMIŞTI VE SENİN GÖREBİLDİĞİN 3 BOYUTU VARDI. İNSAN ŞEKLİNDEYDİ.

Cibril kılıç vermiş:) Kalkan da verdi mi acaba? Cibrili insan şeklinde ve 3 boyutlu olarak görmüş. Nasıl olabilir bu? İnsan şeklinde 3 boyutlu demek anlamlı ama onun görülebilir olması için bir de zaman boyutu lazım. Yani 4 boyut şart. Kur'anda biz kullar adına zamansız bir mekandan, boyuttan bahsedilmez. Hızlı yada yavaş her mekanda zaman akar. İster bizim günlerimize göre bin yıllık bir süre ister ellbin yıllık bir süre gibi relatif olsun ama mutlaka zaman bizim için vardır. Zamanla sınırlanmayan sadece Allah'tır. Evrenesoğlu Cibril'i hangi mekanda gördü? Yoksa bir an Evrenesoğlu ve Cibril mekandan ve zamandan münezzeh mi oldu haşa?



SEN DE ABDÜLAZİZ EL DEBBAĞ KULUMUZ GİBİ GÖREREK İNANDIN. SENDEKİ İMANI HİÇBİR YARATIK SARSAMAZ.

İSTERSEK BÜTÜN YARATTIKLARIMIZI BİR ANDA YOK EDERİZ. BUNUN İÇİN BİZİ İLK DEFA GÖRDÜĞÜN ANDAKİ CEZBEYİ VERMEMİZ YETER. CEZBENİN DEVAMLI OLMASI HALİ YANMAYA VE SONUÇTA ASLINA DÖNMEYE GÖTÜRÜR. LUT KAVMİNİ VE DAHA BİRÇOK KAVİMLERİ AZ BİR CEZBE İLE YOK ETTİK. İSTEDİĞİMİZ SADECE ONLARIN YOKOLMASIYDI.

Bir saçmalık da burada. Evrenesoğlu Tanrısını ilk defa gördüğünde bir cezbe durumu varmış. İskenderi bu cezbe yoketmemiş ama ol cezbe beşerin tamamını bir anda yok etmeye değermiş. İskender hakikaten El-Ekber olacakki kendisine hiçbirşey olmamış. Bir de Lut kavminden bahsediliyor. Lut kavmine Tanrı cezbesini vermiş ve Lut kavmi de helak olmuş. İyi de oradaki peygamber olan Lut (ss) neden bu cezbeden kaçtı? Peygember bile olmayan İskendere cezbe hiçbirşey yapmıyor ama bir peygamber olan LUT (ss) aynı cezbeden korkuyor ve Allah2ın emriyle kaçıyor, neden?



KİTLEMİZİN HER ZERRESİ BÜTÜN HASSALARA SAHİPTİR. OYSAKİ BİZ DÜNYA İÇİN SİZE BAŞGÖZÜ VERDİKKİ GÖRESİNİZ. KULAK VERDİKKİ DUYASINIZ. BURUN VERDİKKİ KOKU ALASINIZ. BUNLARDAN BİRİNDE BİR

FİZİK ARIZA OLDUĞU ZAMAN O ORGANLAR GÖREV YAPAMAZLAR. SİZ DE DUYAMAZSINIZ, GÖREMEZSİNİZ. OYSAKİ SİZİN ASLINIZ OLAN VE MAHLUKUMUZDAN OLAN RUH, BÜTÜN HASSALARA HER NOKTASINDA MALİKTİR. HER ZERRESİNDE MALİKTİR. O, VÜCUDUNUZU KULLANAN ASLINIZDIR. GÖNÜL GÖZÜ, KALP GÖZÜ ONUN GÖZLERİDİR. ONA AİTTİR.

BİZ NASIL SONSUZ HIZA SAHİPSEK, RUH’A DA BU YETKİYİ VERDİK. İSTERSEK FİZİK CESEDİNİZİ DE YETKİLİ KILIP SONSUZ HIZ VEREBİLİRİZ. BÜTÜN YETKİLER BİZDE RABBİNİZDEDİR.

Bakın burada İskendere Cinlerin vahyettiği ne kadar açık. Cinler Kur'anın bir benzerini bu adamla getirmeye çalışıyorlar, ama nafile. Keskin bir zekayla cinlerin kendileri ara sıra ele verdiklerini müşahade etmekteyiz. En üstte enerji kitlesi olduklarını ve küçülüp büyüdüklerini yani şekilden şekile girebildiklerini söylemişlerdi. Şimdi de sonsuz hızlı olduklarını söylüyorlar. Hız ne demektir Allah aşkına? Allah için hız diye bir şey sözkonusu mudur? Hani İskender'in Tanrısı her an heryerde vardı? Nasıl oluyor da hem her zerrede varolunabiliyor, hem şekilden şeklile girilebiliyor, hem de hız mevzubahis edilebiliyor?

"Kitlemizin her zerresi bütün hassalara (özelliklere) sahiptir" de ne demek? Haşa Allah küçük küçük parçalara bölünmüş de her parçası İlahlık özelliği taşıyor mu denmek isteniyor? İskenderin Tanrısı her insan için parçalara ayrılıp ruh ismiyle tüm insanların içine girmiştir. Ve Tanrı bu parçayı dünyadayken kendisine ulaştırılmasını şart koşmuştur. Görüldüğü gibi saçmalık saçmalık üstüne.

Tanrı nasıl sonsuz hızdaysa(!) insanlara da bu sonsuz hızı verebilirmiş. Bu ne demektir? İnsanda Tanrılaşabilir demektir.
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
PEYGAMBERİMİZİN S.A.V.
ÜMMETİMİN EN HAYIRLISI DEDİĞİ MEHDİ RESUL Ü ALLAH IN BU KADAR ÇOK SEVMESİ ZORUNUZA MI GİDDİ
ABENİM ZAVALLI KARDEŞLERİM KIZMAYIN
SİZİ UYARIYOR DİYE
ATALARINDAN GÖRDÜKLERİNİZ SİZİ KURTARMAYA YETMEZ DİYOR DİYE
ALLAH BİZİ SEÇTİ
RUHUNUZU ÖLMEDEN EVVEL ONA ULAŞTIRMAYI KALBDEN İSTEYİN AKSİ HALDE KEHF 103-104-105 E GÖRE AĞZINIZLA KUŞ DAHİ TUTSANIZ GİDECEĞİNİZ YER EBEDİ CEHENNEM DİYOR DİYE KIZMAYIN
kendinize yazık etmeyin
Allah a ulaşmayı ondan gelen ruhunuzu Allah a hayattayken teslim etmeyi kalbden isteyin
siz uyarıyoruz diye bize teşekkür edeceğinize kızıyorsunuz
bu işin arkasında kim var acaba
iblis tam arkanızda
Allah a kalbdeb dönün ki kurtuluşa erebilesiiniz
 

pusula

Üyeliði durduruldu
Katılım
10 Eki 2005
Mesajlar
128
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
erhan siz ne zaman resul olacaksınız?

yani çok bekleyecek miyiz?

ayyyh nolur çabuk olun... vakit geçmeden... taze taze ayet dinleriz sizden...

öpüyorum ve yalıyorum canım benim...

ipek yastıklar üzerinde cariyelerle birlikte bol tütsülü gecelerde sağa sola ezberlediğiniz mealleri savurursunuz... biz de el çırparak size para atarız...

yada ikinci bir seçenek daha var...

susarsınız ve ortalık daha az kokar...
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
pusula' Alıntı:
erhan siz ne zaman resul olacaksınız?

yani çok bekleyecek miyiz?

ayyyh nolur çabuk olun... vakit geçmeden... taze taze ayet dinleriz sizden...

öpüyorum ve yalıyorum canım benim...

ipek yastıklar üzerinde cariyelerle birlikte bol tütsülü gecelerde sağa sola ezberlediğiniz mealleri savurursunuz... biz de el çırparak size para atarız...

yada ikinci bir seçenek daha var...

susarsınız ve ortalık daha az kokar...
resullük insanın isteğiyle olmaz
Resulü Allah tahin eder
Abenim zavallı kardeşim
inşaallah Allah sana cehennemi gösterir
o zaman olayın ciddiyetini iyi idrak eder ve inşaallah Allah a ermiş evliyalarının arasına senide alır
 

yigit

New member
Katılım
22 May 2005
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
CENNET
Erhan Kardeşim!!

Erhan Kardeşim!!

Erhan Kardeşim!! Hepinizi çok seviyorum. Umarım doğru yolu bulursunuz. Apaçık islama tabi olursunuz. Allahada beşeri sıfatlar vermeyi bırakırsınız umarım. Kuran ile çelişmeye devam etmezsiniz inşallah.

İskenderciler!!!

siz emaniyeye tabi olan kuranı terk eden zavallı biricik kardeşlerim
ne zaman akledeceksiniz??zavallılar ne zaman akledeceksiniz onun karşısında faydasız ilimle dolmuş zavallı dan başka birşey olmadığınızı ne zaman kabul edeceksiiniz??

İSKENDERE GELEN SÖZDE VAHİY KİTABINDA YAZAN ÖNEMLİ BİR YER:

mesud' Alıntı:
BEN ENERJİ KİTLESİYİM. ESKİLERİN TABİRİYLE NUR’UM. İKİ BOYUTLUYUM.

İskender Evrenesoğluna göre Allah -haşa- İki boyutlu bir enerji kitlesi. Kur'ana göre ise Allah her türlü beşeri nitelemeden uzak, Sübhan Olan bir İlahtır. Allah için "iki boyut", "enerji", "kitle" türü nitelemeler ve sınırlandırmalar yapılamaz.

Bu işin bittiği andır. Allahı böyle basit tanımlamak. Bu bir sınırlamadır. Saçmalamadır. Kurana da aykırıdır.

Allaha ŞİRK KOŞMAK

Hakka-52. O halde, ulu Rabbinin adını yüceltip noksanlıklardan tenzih et.

Yunus-10. Onların oradaki duası: "Allah'ım! Seni noksan sıfatlardan tenzih ederiz!" (sözleridir).......


Ali İmran-151. Allah'ın, hakkında hiçbir delil indirmediği şeyleri O'na ortak koşmaları sebebiyle, kâfirlerin kalplerine yakında korku salacağız. Gidecekleri yer de cehennemdir. Zalimlerin varacağı yer ne kötüdür!

En'am-81. Siz, Allah'ın size haklarında hiçbir hüküm indirmediği şeyleri O'na ortak koşmaktan korkmazken, ben sizin ortak koştuğunuz şeylerden nasıl korkarım! Şimdi biliyorsanız (söyleyin), iki guruptan hangisi güvende olmaya daha lâyıktır?"

Lokman-13. Lokman, oğluna öğüt vererek: Yavrucuğum! Allah'a ortak koşma! Doğrusu şirk, büyük bir zulümdür, demişti.


Mü'minun-63. Hayır, onların (o inkârcıların) kalpleri bu hususta cehâlet içindedir. Ayrıca onların bundan (bu şirk ve inkârcılıklarından) öte birtakım (kötü) işleri vardır ki, onlar bu işleri yapar dururlar.

A'raf-143. Musa tayin ettiğimiz vakitte (Tûr'a) gelip de Rabbi onunla konuşunca "Rabbim! Bana (kendini) göster; seni göreyim!" dedi. (Rabbi): "Sen beni asla göremezsin. Fakat şu dağa bak, eğer o yerinde durabilirse sen de beni göreceksin!" buyurdu. Rabbi o dağa tecelli edince onu paramparça etti, Musa da baygın düştü. Ayılınca dedi ki: Seni noksan sıfatlardan tenzih ederim, sana tevbe ettim. Ben inananların ilkiyim.


Bakara-32. Melekler: Yâ Rab! Seni noksan sıfatlardan tenzih ederiz, senin bize öğrettiklerinden başka bizim bilgimiz yoktur. Şüphesiz alîm ve hakîm olan ancak sensin, dediler.


HALEN DAHA NE DİYE UZATILIYOR. KURAN YETMİYORMU!! NE KADAR AÇIK VE SEÇİK OLARAK ANLATILMIŞ!!

Ali İmran-105. Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.

Bakara-99. Andolsun ki sana apaçık âyetler indirdik. (Ey Muhammed!) Onları ancak fasıklar inkâr eder.


En'am-115. Rabbinin sözü, doğruluk ve adalet bakımından tamamlanmıştır. O'nun sözlerini değiştirecek kimse yoktur. O işitendir, bilendir.



Nahl-60. Kötü sıfat, ahirete inanmayanlar içindir. En yüce sıfatlar ise Allah'a aittir. Çünkü O, her şeyden üstün ve hikmet sahibidir.


Rum-27 ........................ Göklerde ve yerde (tecelli eden) en yüce sıfat O'nundur. O, mutlak güç ve hikmet sahibidir.

Kehf-42 ........................."Ah, diyordu, keşke ben Rabbimehiçbir ortak koşmamış olsaydım!






Her şey çok mu güzel?? Yoksa banamı öyle geliyor?
 

yigit

New member
Katılım
22 May 2005
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
CENNET

pusula

Üyeliði durduruldu
Katılım
10 Eki 2005
Mesajlar
128
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
bektaşiye sormuşlar niye namaz kılmıyorsun diye...
kur'an da namaza yaklaşmayın var demiş...
devamını da oku demişler sarhoşken diye şartı var...
ben hafız değilim demiş...

evrenesoğluna sormuşlar niye peygamberimizle yetinmiyorsun kendine resul diyorsun diye...
kur'an da Allah kendi resulünü tayin eder demiş...
her yerini oku demişler.. "hatemennebiyiin" var. Hz. Muhammed'den sonra başka bir resul yok. kıyamete kadar da gelmeyecek ayet açık. o son resuldür...
ben hafız değilim demiş." zaten arapça bile bilmem. öylesine meal okur okur arada zırvalarım" diye hali söylemiş.
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
sevgili yiğit ben diyorumki
İskender Ali M İ H R Mehdi Resuldür
sen diyorsun ki değildir
ikimizden biri yalancı
O zaman kurana göre yemin etmemiz lazım ki Allah devreye girsin

AL-İ İMRAN-61: Fe men hâcceke fîhi min ba’di mâ câeke minel ilmi fe kul teâlev ned’u ebnâenâ ve ebnâekum ve nisâenâ ve nisâekum ve enfusenâ ve enfusekum summe nebtehil fe nec’al la’netallâhi alel kâzibîn(kâzibîne).
Sana ilimden (bilgi) geldikten sonra, artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Haydi gelin, oğullarımızı, oğullarınızı, kadınlarımızı, kadınlarınızı, kendimizi ve kendinizi davet edelim (çağıralım). Sonra da Allah’ın lânetinin, yalancıların üzerine olması (için Allah'a) dua edelim, yalvaralım.”

sakın kııvırmayın delikanlı gibi ya yemin edin yada susun
Eğer İskender Ali M İ H R
zamanımızın imamı Mehdi Resul değilse
Allah bu zamana kadar kimseye vermediği cezayı bana versin laneti hemen şimdi beni bulsun
Ali İm ran 61 nci ayetin üzerine yemin ederim
Kuranın üzerine yemin ederim
evet delikanlılar buyrun hodri meydan
kıvırmayın ya yemin edin yada artık iftiraları bırakın
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
pusula' Alıntı:
bektaşiye sormuşlar niye namaz kılmıyorsun diye...
kur'an da namaza yaklaşmayın var demiş...
devamını da oku demişler sarhoşken diye şartı var...
ben hafız değilim demiş...

evrenosoğluna sormuşlar niye peygamberimizle yetinmiyorsun kendine resul diyorsun diye...
kur'an da Allah kendi resulünü tayin eder demiş...
her yerini oku demişler.. "hatemennebiyiin" var. Hz. Muhammed'den sonra başka bir resul yok. kıyamete kadar da gelmeyecek ayet açık. o son resuldür...
ben hafız değilim demiş." zaten arapça bile bilmem. öylesine meal okur okur arada zırvalarım" diye hali söylemiş.

zavallı pusula
Ahzab 40 da son resul yazmadığı halde Allah a iftira atıyosun

AHZAB-40: Mâ kâne muhammedun ebâ ehadin min ricâlikum, ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine), ve kânallâhu bi kulli şey’in alîmâ(alîmen).
Muhammed (A.S), sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası olmamıştır (değildir). Fakat Allah'ın Resûl'ü ve Nebîlerin (Peygamberlerin) Hatemi'dir (Sonuncusu). Allah, herşeyi en iyi bilendir.


evet bekliyorum delikanlılar ya ben yalancıyım yada siz
Allahın lanetinin devreye girmesi için ayetteki kanuna uyalım
buyrun
yoksa sizde yaşar ne yaşamaz gibi kıvıracakmısınız
yada yemin eden zavallılar gibi, ölecekmisiniz
ayet açık sakın kıvırmayın
 

pusula

Üyeliði durduruldu
Katılım
10 Eki 2005
Mesajlar
128
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
çok ilginçsin sen yaaa

adama bak durduk yerde hem kafir hem yalancı oluyoruz...

wallahi söylediğin hak değildir. bu kadar insafsızlık ne için? sen bu sitede nesin?

ve bu ramazan ve cuma gecesini böylesi bir dalaletle uğraşarak geçirmek ne kadar ağır bir iştir...

artık yılan dilin sussun...
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
-ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine),
-Fakat Allah'ın Resûl'ü ve Nebîlerin (Peygamberlerin) Hatemi'dir (Sonuncusu).

Şahsım adına Okuduğumdan anlıyorum ki; cümlede, rasullerin ve nebilerin sonuncusu yazıyor.

Burada herkez Niyetini ortaya koymalıdır okuduğumuzdan anladığımızda bir farklılık varmı!

Burada ki değişik tilavet ve mana acaba arabça bilmeden okunarak meallendirilmesinden midir. Ya insanları yanıltmanın bedelini kim öder.
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
E R H A N' Alıntı:
zavallı pusula
Ahzab 40 da son resul yazmadığı halde Allah a iftira atıyosun

AHZAB-40: Mâ kâne muhammedun ebâ ehadin min ricâlikum, ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine), ve kânallâhu bi kulli şey’in alîmâ(alîmen).
Muhammed (A.S), sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası olmamıştır (değildir). Fakat Allah'ın Resûl'ü ve Nebîlerin (Peygamberlerin) Hatemi'dir (Sonuncusu). Allah, herşeyi en iyi bilendir.


evet bekliyorum delikanlılar ya ben yalancıyım yada siz
Allahın lanetinin devreye girmesi için ayetteki kanuna uyalım
buyrun
yoksa sizde yaşar ne yaşamaz gibi kıvıracakmısınız
yada yemin eden zavallılar gibi, ölecekmisiniz
ayet açık sakın kıvırmayın

kıvırmayın demiştik
YETER SÖZ ALLAH IN DIR
ALLAH IN MEHDİ RESULÜNE DİL UZATMANIZA ARTIK TAHAMMULÜMÜZ KALMADI


AL-İ İMRAN-61: Fe men hâcceke fîhi min ba’di mâ câeke minel ilmi fe kul teâlev ned’u ebnâenâ ve ebnâekum ve nisâenâ ve nisâekum ve enfusenâ ve enfusekum summe nebtehil fe nec’al la’netallâhi alel kâzibîn(kâzibîne).
Sana ilimden (bilgi) geldikten sonra, artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Haydi gelin, oğullarımızı, oğullarınızı, kadınlarımızı, kadınlarınızı, kendimizi ve kendinizi davet edelim (çağıralım). Sonra da Allah’ın lânetinin, yalancıların üzerine olması (için Allah'a) dua edelim, yalvaralım.” AYETTE SÖYLEDİĞİ ÜZERE KURANA BASARAK YEMİN EDİN KANUN DEVREYE GİRSİN YALANCI EN YAKIN ZAMANDA ALLAHIN LANETİNİ BEKLESİN BU KADAR
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
Karababa' Alıntı:
-ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine),
-Fakat Allah'ın Resûl'ü ve Nebîlerin (Peygamberlerin) Hatemi'dir (Sonuncusu).

Şahsım adına Okuduğumdan anlıyorum ki; cümlede, rasullerin ve nebilerin sonuncusu yazıyor.

Burada herkez Niyetini ortaya koymalıdır okuduğumuzdan anladığımızda bir farklılık varmı!

Burada ki değişik tilavet ve mana acaba arabça bilmeden okunarak meallendirilmesinden midir. Ya insanları yanıltmanın bedelini kim öder.

canım kardeşim karababa
ayetin arapçasını incelersen göreceksinki
Allahın resul ü ve nebilerin sonuncusu diyor
arapçası olmayanlar için latince yazdık zaten

ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine),
-- ve lakin Allah ın elçisi ve peygamberlerin sonuncusudur


K -- Ö -- R -- L -- E-- R
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
Tamam işte bende TAM olarak onu diyorum.
ALLahın nebi ve rasullerinin sonuncusudur.

Sonunda aynı kitabdan okumaya başladık.
Hamd olsun.
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
E R H A N' Alıntı:
kıvırmayın demiştik
YETER SÖZ ALLAH IN DIR
ALLAH IN MEHDİ RESULÜNE DİL UZATMANIZA ARTIK TAHAMMULÜMÜZ KALMADI


AL-İ İMRAN-61: Fe men hâcceke fîhi min ba’di mâ câeke minel ilmi fe kul teâlev ned’u ebnâenâ ve ebnâekum ve nisâenâ ve nisâekum ve enfusenâ ve enfusekum summe nebtehil fe nec’al la’netallâhi alel kâzibîn(kâzibîne).
Sana ilimden (bilgi) geldikten sonra, artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Haydi gelin, oğullarımızı, oğullarınızı, kadınlarımızı, kadınlarınızı, kendimizi ve kendinizi davet edelim (çağıralım). Sonra da Allah’ın lânetinin, yalancıların üzerine olması (için Allah'a) dua edelim, yalvaralım.” AYETTE SÖYLEDİĞİ ÜZERE KURANA BASARAK YEMİN EDİN KANUN DEVREYE GİRSİN YALANCI EN YAKIN ZAMANDA ALLAHIN LANETİNİ BEKLESİN BU KADAR

Oruç yaramış yinede celallisin. Oysa Zikir insanın huyunu yumuşatır!!!
 

pusula

Üyeliði durduruldu
Katılım
10 Eki 2005
Mesajlar
128
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
54
erhan bu beddualaşma işini sahura dek uzatalım ...

eğer son yazan kazanacaksa bu forum baya hareketlenecek demekdir...

ancak bir embesil kelime oyununu yutup "risalet devam ediyor. aha bak ben de olduuum" der. ama adam hem resul hem mehdi. yaw niye bu kadar mertebe sayıyorsun. toptan bi seferde ilah olduğunu söle de olsun bitsin.
 

E R H A N

New member
Katılım
14 Ocak 2005
Mesajlar
555
Tepkime puanı
14
Puanları
0
Yaş
45
Konum
istanbul
Web sitesi
www.hidayetcagý.com
pusula' Alıntı:
erhan bu beddualaşma işini sahura dek uzatalım ...

eğer son yazan kazanacaksa bu forum baya hareketlenecek demekdir...

ancak bir embesil kelime oyununu yutup "risalet devam ediyor. aha bak ben de olduuum" der. ama adam hem resul hem mehdi. yaw niye bu kadar mertebe sayıyorsun. toptan bi seferde ilah olduğunu söle de olsun bitsin.
kıvırma dedik ama
yemini göremedik ayet açık Allah ın kanunları var
yemin edinki kanun devreye girsin
ben ettim sıra sizde
 
Üst Alt