Prof. Zekeriya Beyaz'ı Beğeniyor musunuz?

Prof. Zekeriya Beyaz'ı Beğeniyor musunuz?

  • Evet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Belli Değil

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
böyle adamları ilahiyet fakültelerinin başına getiriyorlar, ondan sonrada bizim pırıl pırıl gençlerimizin beynine modernizim safsatası dinin içerisinde yutturuluyor. uymayacağız onlara kesinlikle uymayacağız.
 
ya bence hoca böle her ortama giren cağırılan biri olmasından dolayı hocaya medyatik bi konum kazandıttırıldı,ondandırki yaptığı anlattığı şeyler yanlış anlaşılmaya başlandı ve ölede gidiyo.tabi bu hocanın kendi konumunu koruyamamasındanda kaynaklanıyor ortama yenik düşmüş durumda bence
 
Arkadaşlar çoğunlık beğenmiyorum demiş tam anlamıyla anlayamadım neden ? o çıktığı programlarda bizim dinimizi savunmuyormu? talk show a çıkması onun kötü birisi olduğunumu gösteriri veya neden ondan başkası çıkıpda otür programlarda bizim dinimizi savunmuyor ben yaklaşımını gayet samimi bulduğumu söyleyebilirim bir başkası çıkıp savunduğunu pek görmedim .Hakkınızı helal edin ALLAH a emanet olun dostlar.
 
DİNİMİZİ SAVUNUYOR ÖYLE Mİ?

sen hangi din adamının tv ye çıkıp bir mankene kendisini öptürmüş oldugunu gördün söyler misin? bu kişi dinb adamı değil dir bana göre.
 
DİNİMİZİ SAVUNUYOR ÖYLE Mİ?

sen hangi din adamının tv ye çıkıp bir mankene kendisini öptürmüş oldugunu gördün söyler misin? bu kişi dinb adamı değil dir bana göre.
ya hocam söylemek istediğim genede birşeyler yapmaya çalışıyordu sorulan sorulara üç beş cevap veriyor yardımcı olmaya çalışıyor manken öpmesi beni ilgilendirmez kısacası hiç bir kul günahsız değildir elbette ama kısacası din konusunda bilgisiz olan halkımız üç beş birşeyler öğreniyor demek istediğim sağlıcakla kal.
 
hiç mi hiç beğenmiyorum.dinimizi resmen saptırıyor.ona söyleyecek birşey bulamıyorum.arkadaşlar oruçluken sakız çiyneyebilirsiniz.ziyanı yoktur.orucunuz bozulmaz.:D:Dadamın sözlerine gülmekten kendimi alamıyorum.galiba bu adam kuranıkerime hiç dokunmamışhiç bakmamış.günahını almayayaım.çünkü kuranda yazıyor.ne sevap ne günah herşey yazıyor. o bakımnda söyledim
 
Geri
Üst