Nisa 59-64

ahlaki kurallarmı :)

bak metin mete,,kurallar dan bahsediyorsun ama bize o kuralları detaylı bir şekilde öğreten Efendimizin ahlaka dair hadislerini reddediyorsun..Merak etme ,,,, bana efendimin Haya imandandır ve güzel ahlak imanın bir parçasıdır hadisleri ulaştı...Sen bilgilere bak bunlara değil.

ahlaki kurallarmı :)

bak metin mete,,kurallar dan bahsediyorsun ama bize o kuralları detaylı bir şekilde öğreten Efendimizin ahlaka dair hadislerini reddediyorsun..Merak etme ,,,, bana efendimin Haya imandandır ve güzel ahlak imanın bir parçasıdır hadisleri ulaştı...Sen bilgilere bak bunlara değil.

Dogru desem yalan olur bu forumda parmakla gösterilecek bir kac kisiden biri oldun kisa sürede?bu forumda o kadar cokki senin bu dedigin ahlakla ahlaklandigini söyleyen onlarla hic bir problem yasamadim Mesela söyle diyeyim Bir Duha Hoca,Bir RadikalIslam hoca Seyfullah ne bileyim bir Karabab onlardaki Ahlaka hayran olurken seni görünce ne bileyim anlaya bilirmisin anlatsam acaba?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks