nasıl bir evlilik düşünürsünüz?

nasıl bir evlilik düşünürsünüz?

• görücü usülü

Kullanılan: 0 0.0%
  • severek anlaşarak evlenme

Kullanılan: 1 100.0%
  • bu konuda kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
:) :) :) sorma ela nolcak halimiz bilmiyom hayırlısı millet severek evlencek hadiiiiiiiiii evlenin ne duruyonuz

ilahi sizde koptum yaahu:D:D
bide paralı demişin senin için dua ederim ama GÖZÜN FAZLA TEPELERE GİTMESİN:eek:
SELAMETLE inşALLAH

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

aslında çok birşeyde istemiyorum fazla isterdim ama utandım sadece budar kalsın dedim mevlam duanızı kabul eder insaallah

tsk ederim

Karsima Cok Güven,ceğim Ve Dinini Bilen Biriyle Evlilik Isterdim...

Tüm çağdaş insanları yapması gereken gibi anlaşarak evlenmenin topluma daha faydalı olacağını düşünüyorum.Görücü usulü evliliklerde artık kişilerin anlaşmasıyla yapılan bir evlilik haline geldi.

Geçmişte olduğu gibi yapılan görücü usulu evlilikler kalmadığını düşünüyorum kaldıysada artık enderdir.

severek anlaşarak evlenmek daha önceki çağlarda da vardı.
bunu çağdaşlık olarak addetmeniz ilginç.

bencede çok ilginç..
Bu ara görücüden kasıt; hiç görmeden evlenmek değil. birilerinin tavsiyesi ile tanıştığın kişi olabilir.. yani flort usulunun dışında..

evet görücüden kasıt flört etmeden ailerin veya bi başkasının tavsiyesi üzerine görücü gelmesi çiftlerin birbirini beğenmesi halinde evlenmesi

görücü usulde biraz hazırdan yiyorsun yani her şey bir anda kolayca oluyor gibi geliyor bana ama severek olunca emek veriyorsun, emeklerinle ve fedakarlıklarında büyütüyorsun, görücü usul ise biraz daha gizemli, aslında her ikisinin de güzel tarafları var,

Geri