Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yani ALLAHIN HOŞNUT OLDUĞU SEKİLDE EVLENMEK DİYOLAR ASYACIM YANİ ALLAHIN EMİR KURAL VE YASAKLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK EVLENME SEKLİDİR .DAHA AÇIKLAMALAR YAPILABİLİR TABİKİDE.SAYGILAR..........
Evlilik Tamamlamak Degilmi Kardeslerim Ciftlerin Birbirine Hak Için Saygi Duymalari Degilmi Hangi Yoldan Gidersen Fark Etmez Sadece Rizayi Gözetmek Dogrusunda......
ben severek anlaşarak evlenme dedim,tabii ki anlaşacağım kişinin hayırlı bir eş olması duasıyla söyledim bunu.
sizlerinde nasibinizde olan kişinin sizin için hayırlı bir eş olması duasıyla bu siteye ilk mesajımı atıyorum.
Evet hayırlısı olsun.Allah'ın emri ile olsun.Biz birbirimizi seviyoruz hemde çok seviyoruz hem Allah için hem kendimiz için seviyoruz.Sevgimizde üç beş günlük değil.İnşallah Allah'ın izniyle geleceğimizide planlıyoruz.Allah yardımcımız olsun yolundan,sevgisinden ayırmasın.Hiç bir sevenide ayımasınHayırlısıyla yazsın birbirimizi.Görücü usulü evlenmek anlaştıktan sonra olur belki ama biz yuvamızı sevgi üstüne kurmayı dua ediyoruz.Rabbim geri çevirmez inşallah dualarımızı.
kardeşlerim ben oylama ya katılmadım bana diyin ki neden?
çünkü ben kadere inanırım KADERE HAYIRA VE ŞERRE
BUNDAN KASTIM
ALLAH NE İSTERSE KULU İÇİN O OLUR YETER Kİ
KALBİMİZİ TEMİZ TUTALIM........inşALLAH
SAYGILAR
ilahi sizde koptum yaahu
bide paralı demişin senin için dua ederim ama GÖZÜN FAZLA TEPELERE GİTMESİN
SELAMETLE inşALLAH
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////