Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

Keşke bakmasaydım buraya ,tıkandım kaldım kardeşim hakkını helal et.Yazacaklarım eksik olursa sana,fazla gelirse bana ziyan.Sözün özü sen nefsini,Rabbim seni biliyor.Bizde bütün kardeşlerimiz gibi hakkınızda hüsnü zan ediyoruz.Forumda Takvasını örnek aldığım ender kişilerden birisiniz Allah razı olsun kardeşim.

O artık mod olmak istemiyor:) Kendisi bir hanımefendi ve bildiğim kadarıyla pek kimseyi kırmadı...İnşallah kimsede O nu kırmaz.

yani tabi isterimde omakta zor.kaldırabilirmiyim.:) elimden geldi kadarıyla kırmamaya çalışıyorum insanları ama ben çok kırılgan olduğum için bir söze kırılabilirim.:)
saolun.:)

forumdan bir arkadaşın vasıtasıyla onunla tanıştım gerçekten çok cana yakın vede çok temiz kalpli bir kardeşimiz;)

kendisini fazla tanımıyorum ama kalbinin güzelliği foruma yansıdı diye düşünüyorum:)..

yaşının küçüklüğüne rağmen günümüz gençleri baz alındığında saygıda herdaim ölçülü olan biridir... ayrıca 2 gündür ulaşmaya çalıştığım lakin hala kendilerinden haber alamadığım bir kardeşimdir...selam ve dua ile..

Keşke bakmasaydım buraya ,tıkandım kaldım kardeşim hakkını helal et.Yazacaklarım eksik olursa sana,fazla gelirse bana ziyan.Sözün özü sen nefsini,Rabbim seni biliyor.Bizde bütün kardeşlerimiz gibi hakkınızda hüsnü zan ediyoruz.Forumda Takvasını örnek aldığım ender kişilerden birisiniz Allah razı olsun kardeşim.

rabbim kez kere razı olsun sağolunuz..açmış olduğu konular birçok bünyede imanı besleyeci niteliktedir... üzerinde hassasiyetle düşünülmesi gereken yorumları olduğunu konularını ve yorumlarını büyük bir keyifle okuduğum ve merakla takip ettiğim bir şahsiyyettir...selam ve dua ile..

rabbim kez kere razı olsun sağolunuz..açmış olduğu konular birçok bünyede imanı besleyeci niteliktedir... üzerinde hassasiyetle düşünülmesi gereken yorumları olduğunu konularını ve yorumlarını büyük bir keyifle okuduğum ve merakla takip ettiğim bir şahsiyyettir...selam ve dua ile..

birgün görüşmeyince özlediğim çok değerli arkadaşlarımdan biri.....:)
yorumlarını çok beğendiğim endeer kişilerden...onu kendime örnek alıyorum ve çok seviyorum...

hasretle küçük bi tanışmamız oldu ve onu kedime çok yakın hissettim kendi de kardeşi kadar çok iyi ve seviyeli...umarım birgün yüzyüze görüşmekte nasip olur

üstte ki üye nazdar niyazdar bir kul.. Rabbim onu sevdiği ve razı olduğu kullarının arasına alsın inş

mihrimah çok değerli bir arkadaşım.
oda benim gibi genelde hüzünlü oluyor.yani hüzün bize yaskışıyor mihrimah...
tanıdıkça daha çok sevdiğim bir arkadaşım.

azra kalbinden yansıyan güzelliklerle bakıyor kainata... ve evet tanıdıkça birbirimizi daha çok seviyoruz çünkü Allah bizi birbirimizle tamamladı..

Malayaniden uzak duran,kendini geliştirme ve yetiştirmeye azimli,okumayı seven,takva sahibi olduğuna inandığım,kıymetli bir kardeşim.Allah razı olsun kendisinden.

mücahit abim çok iyi gerçekten.bir abi bir baba.anlayışlı.insanları anlayan.iyi yürekli bir abimiz.çok güzel şiirler yazan bazan bizi kalbimizden vursada...

Allah eksik etmesin...

gulya; muhacir yürekli kardeşcan... edebiyle, duruşuyla gayri iradi kendisine muhabbet beslememize sebep oluyor:)...yüreğinin sıcaklığı aksetmiş kelimelerine... rabbim kalemini kendi istikametinde kullandırdıklarından eylesin.... Amin..

ziyadesiyle terbiye, edep, erdem sabihi bi kareşimiz olduğuna şüphem yok inş..
Allah bozmasın ve daim etsin..

selametle...

Geri