Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

hüzün diyarından....(demekki biraz hassas)...
avatar................(demeki sevmeyi ve sevilmeyi seviyor)(hayal kırıklıgı)
cicek kırmızı..........(sıcak kanlı-duygusal) cabuk sinirlenebilir)
sempatik.....İyi biri..

beyaz_ışık kardeşimiz gerçekten iyi ve temiz kalpli birisi.buraya alıştı heralde.çok güzel paylaşımlar yapan.kötülük düşünmeyen birisi.Rabbim hep bu forumu böyle insanlarla karşılaştırsın.

hüzün diyarından....(demekki biraz hassas)...
avatar................(demeki sevmeyi ve sevilmeyi seviyor)(hayal kırıklıgı)
cicek kırmızı..........(sıcak kanlı-duygusal) cabuk sinirlenebilir)
sempatik.....İyi biri..

maşAllah ya.. bunları nasıl tahmin ettiniz... :)

üstte ki üye temiz ve ihlaslı biri inş.

duygularını ifade edebilen bir şahsiyyettir...selam ve dua ile..

gençliğinde güldüğüne yaşlılığında ağlamamak için devamlı yaşlı insanlara bakıp ibret alıyor ..........

mihrimaha kanım çok ısındı çok iyi birisi.tanıştık kendisiyle.cana yakın arkadaşlık kuracağın güvenebileceğin birisi.

mihrimaha kanım çok ısındı çok iyi birisi.tanıştık kendisiyle.cana yakın arkadaşlık kuracağın güvenebileceğin birisi.

Allah razı olsun....
benim de ne yalan söyliyeyim kanım çok kaynadı...hemde fokur fokur.......
Rabbim bizleri cennette de Efendimize komşu eylesin... köşklerimizin camları birbirine baksın emi! ;)

üstte ki üye (mihrimah) hakkında bişey düşünemiyorum.. çünkü bende onu tanımaya çalışıyorum.... zira hergün yeni bi huyunu öğreniyorum...
Ey Allahım sıkıca tut ellerimden .... rahmetinle başımı okşa....
emekleye emekleye de olsa bu kulun sana gelmekte...........

ehh olsun o kadar canım....
sessizliğimiz en büyük sesimizdir aslen... bazen sesin anlatamadığını süküt anlatır...

kullanıcı adı ve avatarının bütünlük oluşturduğunu düşündüğüm avatarındaki muazzam ibareyi gönlüne nakşettiğini düşündüğüm bir şahsiyyettir...selam ve dua ile..

Geri