Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

He ya :) bu arada beyaz ışık kardeşimizde hoşgelmiş sefalar getirmiş forumumuzun bir kuralı var yeni gelen kardeşlerimiz ilk önce çay ocağına uğrayıp 1 kg çay verecekler ona göre yoksa nasıl döner bu değirmen

Araya niye giriyon konyalılar gibi anaaa heya bu konyalıydı nasılsın konyalı ah ahhh şu fani dünyada bir etli ekmek yiyemedik iyimi :p

bu konuda tartismak istemiyorum komutan benim cunki.sensin kalbi temiz.aaaaaaa:) arz kalbi temizlikte ustune tanimiyorum

gulya kardeşimiz sıcak, içten, samimi...uhuvvet şahikasının yekta güllerinden biri....

atıyla peleriniyle çok asil biri...ruh ve gönül dünyasını inşAllah ışıtan biri

He ya :) bu arada beyaz ışık kardeşimizde hoşgelmiş sefalar getirmiş forumumuzun bir kuralı var yeni gelen kardeşlerimiz ilk önce çay ocağına uğrayıp 1 kg çay verecekler ona göre yoksa nasıl döner bu değirmen
TAm caycıya denk geldin....Memleket Rize..lakin ben ist. li oldum diyim cayı pek icmem :) ..Yeni surum yeni toplanmaya başlandı koyde..işlendiği zaman 1 kılo cay veririz insallah ;)

ustteki uye
FAni dunyanın narin ciceklerinden...............

foruma sık sık giren.güzel konular paylaşan.iyi niyetli.gerçekten yazılarını beğendiğim bir arkadaşımız.

galiba buraya alıştı.?

hasret çok tatlı...yorumları ve yazıları ile bizleri keyiflendiren... sevimli içten bi kardeşimiz

Geri