Hangi Gazeteyi Okursunuz ?

Hangi Gazeteyi Okursunuz ?

• Zaman

Kullanılan: 0 0.0%
  • Vakit

• Milli Gazete

• Yeni Şafak

• Yeni Asır

• Cumhuriyet

• Hürriyet

• Milliyet

• Sabah

• Türkiye

• Kullanılan toplam oy
    0
zamanonline.gif

Zaman gazetesini okurum..Ama kardeşim bu konu açılmıştı hemde aynı anket başlığı altında:)

vakit okuyorum..arada bir zamanın cumartesi pazar eklerine göz atıyorum.magazin gibi oluyorda ondan.ama güzel.Zaman gazetesi pek dikkatimi çekmiyor çünkü içinde haber yk..dediğim gibi eklerini birde dergilerini beğeniyorum.onlr da olmasa hiç okumazdım heralde..

Vakiti okumadan duramıyorum.tam benim fikirlerime hitap eden bir gazete..

son msj dedik ama:rolleyes: dayanamıycam..

MİLLİ GAZETE okurum.....daha sını düşünerek okurum..

selametle...

bende vakit okuyorum..cesur,kararlı,daima haklının ve ezilenin yanında olduğu için.......

Gazeteyi okumak için değil çalışmayacağımı bildiğim halde ilanlarına bakmak için alırım ara sıra.Bide yemek dergisi için aldırır teyzem:)

vakit okuyorum..arada bir zamanın cumartesi pazar eklerine göz atıyorum.magazin gibi oluyorda ondan.ama güzel.Zaman gazetesi pek dikkatimi çekmiyor çünkü içinde haber yk..dediğim gibi eklerini birde dergilerini beğeniyorum.onlr da olmasa hiç okumazdım heralde..

Zamanda mı haber yok?
ilginç doğrusu
Zaman gazetesi için cok seyler denildi denildi de içinde haber yok yorumunu ilk defa sızden duyuyorum..
ZAMAN ın yalnız makale yazılarını baslı basına bir gündem...

Doğru, tarafsız ve en önemlisi İslamı kesim oldukları için yanlış yapılan bir cok haberin pesini bırakmadıkları ve doğru haberle önemli yayın organlarının yanlış haber yaptıklarına dair özür dilemek zorunda bıraktıkları için ZAMAN gazetesini tebrik ediyorum...

konumuz hangi gazeteyi okursunuz,hangi gazeteyi eleştirirsiniz değil ki. ela kardeşimize bu konuda çok sitem ediyorum.ZAMAN gazetesi okuyucularını üzecek mesajından dolayı.zaten gereksiz bir çok ayrılık noktası oluşturuyoruz aramızda,birlik noktalarımıza yönelmemiz lazımken arada mesafe oluşturma gayreti niye, böyle incitici şeyler söylemekte niye.

S.A KARDESLERİM
Ben vakit gazetesi ni okuyorum ama çooook sevdiğim bi abimin ısrarı ve tavsiyesi uzerınee zaman gazetesi de alıyorum

konumuz hangi gazeteyi okursunuz,hangi gazeteyi eleştirirsiniz değil ki. ela kardeşimize bu konuda çok sitem ediyorum.ZAMAN gazetesi okuyucularını üzecek mesajından dolayı.zaten gereksiz bir çok ayrılık noktası oluşturuyoruz aramızda,birlik noktalarımıza yönelmemiz lazımken arada mesafe oluşturma gayreti niye, böyle incitici şeyler söylemekte niye.

ZAMAN gazetesi okuyucusu olarak Ela'nın yorumuna üzülmedim...

Kendisi zaten ZAMAN gazetesini belirli günlerde okuduğunu ifade etmiş...

Sanırım eklerden gazeteyi okumaya fırsat bulamadığı için bu elestiriyi yapmış...

ALLAH razı olsun Ela kardes...

patron sabah gaztesi okuduğu için bend edevamlı sabah okurum

aynen katılıyorum.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks