Çay Ocağı

Çay ocağını ilk açtığımızdada böyle muhabbet dolmuştu herkes ne güzel bir vesile sizlerin bir araya gelmesi ''Allah cc Rızası için bir araya gelenlere ne mutlu '' Allah cc Sizlerden Razı olsun İNŞALLAH

Bu arada çay ocağına borcu olanların en kısa zamanda ödemeleri rica olunur malum ekonomik kriz işçilerin yevmiyelerini ödeyemiyorum ... :D

Çay ocağını ilk açtığımızdada böyle muhabbet dolmuştu herkes ne güzel bir vesile sizlerin bir araya gelmesi ''Allah cc Rızası için bir araya gelenlere ne mutlu '' Allah cc Sizlerden Razı olsun İNŞALLAH

Bu arada çay ocağına borcu olanların en kısa zamanda ödemeleri rica olunur malum ekonomik kriz işçilerin yevmiyelerini ödeyemiyorum ... :D

ne zamandır ki altını çizdiğim kelimeyi kullanmanızı bekliyordum.:D.şükürler olsun..düşünceli cıktınız:D:D beni bekletmediniz fazla Allah razı olsun ustamm:D
evet ya ödeyin borcunuzu huh....:rolleyes:

hemşo duruma göre hareket ederiz :cool:
bakarız önce zam konusunu açalım;) nabza göre şerbet nasilll ama... sen :pgüzel yaparsın bu işi...:cool:

est. abicim:rolleyes::eek:

şimcik diyom ki hemşerim abicim:D eğer zama karşı gelirlerse bizde bardak boyutunu küçültür..bir küp şekeri yarıya böleriz yarımını bir küp şekermiş gibi kabul ederiz:D:D:D

nası fikir

est. abicim:rolleyes::eek:

şimcik diyom ki hemşerim abicim:D eğer zama karşı gelirlerse bizde bardak boyutunu küçültür..bir küp şekeri yarıya böleriz yarımını bir küp şekermiş gibi kabul ederiz:D:D:D

nası fikir
yok yok bir sürü uyanık var:D:D
hemen çakarlar durumu olmaz...
başka cözümler bul yoksa patron kapının önüne koyacak cabuk ol...:eek:

Lütfen, çayımızla oynamayın! :mad:

çayınızla oynamıyoruz..size soğuk çayı ısıtıp ısmarlamıyoruz..lütfen emeğe saygı..hemen kızmayın..

abi buldum...kendimiz gidecez çay toplucaz:D:D
yada kuşburnu toplucaz kuşburnuyu doğal yapacaz onun karıyla diğerlerini karşılıcaz:) yani hazır caylar yerine bazı çayları kendimiz hazırlıcaz..daha cok kar ederiz:D:cool:

çayınızla oynamıyoruz..size soğuk çayı ısıtıp ısmarlamıyoruz..lütfen emeğe saygı..hemen kızmayın..

abi buldum...kendimiz gidecez çay toplucaz:D:D
yada kuşburnu toplucaz kuşburnuyu doğal yapacaz onun karıyla diğerlerini karşılıcaz:) yani hazır caylar yerine bazı çayları kendimiz hazırlıcaz..daha cok kar ederiz:D:cool:

iyi fikir sen gönder elemanları kuşburnuları toplasınlar:cool: memleketten..
evin arkasında paketleriz bir süre idare eder... :p
bir süre içinde gelenler piknik tüplerini getirsinler ne yapalım böyle aşacagız kırizi...:D

iyi fikir sen gönder elemanları kuşburnuları toplasınlar:cool: memleketten..
evin arkasında paketleriz bir süre idare eder... :p
bir süre içinde gelenler piknik tüplerini getirsinler ne yapalım böyle aşacagız kırizi...:D

hemşerim köyümüzde kuşburnu cok..kendi ellerimle toplar..kendi ellerimle suyunu hazırlarım kendimize yapıyozda ee satın alamıyoruz..görki ne var..doğal tercihimizdir:rolleyes:
baska care yok:D:D

evet hizmetten bıkmadım ama sanırım forum ailemiz buradan sıkılmış...

koyu demli bir çay:)
oyhanbildirkicayli8.jpg

Geri