Çay Ocağı

Casus abi cayın buyur
birbardakcaydp0.jpg

Hadi akşam akşam bir çorba alayım öyleyse, günün çorbası ne varmış acaba?

Mümkünse bi tuzlu ayran alıyım. Heralde benim tansiyon yerle bir. Gidici gibiyim bu aralar ya hayırlısı bakalım:)

Duha hocama da bol bol şekerli bi kahve, içine sakinleştirici de atılması önemle rica olunur. :D

selametle..

Mümkünse bi tuzlu ayran alıyım. Heralde benim tansiyon yerle bir. Gidici gibiyim bu aralar ya hayırlısı bakalım:)

Duha hocama da bol bol şekerli bi kahve, içine sakinleştirici de atılması önemle rica olunur. :D

selametle..

Mehmet çaycı yok, bena emanet ettiler. Ayran ev yoğurdundan mı olsun, yoksa hazır mı:) Haa, kahve... Türk mü, Amerikan mı?.. :p

Kahve, AB kahvesi olsun.!

Ayran da koyun yoğurdu olsun abi mümkünse. Satın matın artık idare ederiz ev yoğurdu yoksa. Ha tuzuda bol olsun.

:)

selametle..

Ayran tamam Mehmed'im, evden yoğurt getirmiştim, tam istediğin gibi, tuzu yanına koyacam, istediğin kadar al. Da, bu AB kahvesi nasıl oluyor anlamadım :) Sen hür ve akıllı bir kahve mi demek istedin? Ya da ne? Bi tarif etsen abi, bi zılgıt da ondan yemeyelim...

Yok abi. Şaka bir yana tabi, ama şekeri bol bi Türk kahvesi iyi olur.

Ayran için sağol. Bugün gerçekten düştü mü yükseldi mi artık tansiyon, pek anlamadım ama yıldızları bi saydım geldim.:)

selametle..

Yok abi. Şaka bir yana tabi, ama şekeri bol bi Türk kahvesi iyi olur.

Ayran için sağol. Bugün gerçekten düştü mü yükseldi mi artık tansiyon, pek anlamadım ama yıldızları bi saydım geldim.:)

selametle..

Aman dikkat güzel kardeşim. Allah şifa versin, afiyet versin sana da, bütün ümmed'i Muhammed'e de inşallah. Dikkat et sağlığına, iyi bak kendine, daha çok yollar var aşılacak... :eek:

Kahve hemen geliyoooorr !..

Geri