Ulan ! ******** Bekir !
Ulan ! haysiyetsiz Bekir !
Ulan ! adam orda bana hakaret ediyor ... (bu ... yerlerin arasında bol bol küfr var tabi) sen neden susuyorsun !
Ulan ! silsenize benim mesajlarımı...vb.
Nerdeydiniz bu mesajları okurken ? Etik, ahlak, adalet, İslami kıstaslar, beşeri terbiye ?...
Ha ! neredeydiniz ?
Bir hanımefendi kardeşimiz "ince iş" konusunda argo der, sinaflı küfrü bırak şu yukarıda 10 defa yıanmış hali ile yapılanları kerih görür. Neden, muhatap o an kendisi olmadığı için.
sinan kardeşimiz görür, ne olumlu ne olumsuz bir şey demez. "muhterem..." diye başlayan yorumlarınızın esamesini göremeyyiz. neden ?
bay cengizhan bu hakaretleri görür, okur ve gider başka bir konu başlığı altında yazı asar, "küfr eden kişi haklı, burası forum ! kimse kimseye hakaret edemez, o nedele radikal efendinin cezalandırılmasını yönetimden talep ediyorum," der.
ben de burada salak gibi kalkarım, sizlere İslam adına öğrendiklerimi paylaşır bir nevi aldığımız eğitim ile sizleri bilgilendirmek isterim. Sonra; anamıza avradımıza sövülürken bir de hatalı bulunalım diye.
Hepinize birden diyorum: hadi lannnnn ordan !
aorskaya; hakkını helal et. Yarım kaldı, sonsuza kadar da yarım kalacak tartışmamız. Başka bir forumda yazmıyorum zaten. Bu saatten sonra da yazmam. O nedenle karşılaşma imkanımız yok. Kırdıysam hakk vardır, helal et. Benden yana helali hoş olsun varsa hakkımız.
Fikirlerini biraz kendine karşı yumuşat. Bu hali ile cidden hatalısın. Bilmediklerin var çünkü. Onları konuşacaktık, nasip buraya kadarmış.
Bekir, özelden mail adresimi verecem. Burdan görüşürüz.
Gerek görürsen üyeliği silebilirsin. tavsiyem, hiç arkana bile bakma. Hizmet nedir, itikad nedir, iman muhafazası nedir ilerde hep beraber dönüşü olmayan o günde göreceğiz. Eğer devam edersen de, asla taviz verme. Sen doğru olanı yapıyorsun. Her zamanda doğru olanı yapmaya çalıştın. Ben buna şahidim. Ateisti gelir, daha ilk cümlesinde ne mal olduğunu koyar ortaya, şuan bu mesaja yazanların hepsi ortalıkta dahi görünmez, Bekir uğraşır. Bekir yoksa, samanyolu koşar, O da yoksa radikal yetişmişse, radikal tersler yazar göndermeye çalışır. Sebep: aman azıcık dahi olsa, bir insanın itikadı varsa bir kişi dahi olsa bu yazıyı okuyup da itikaden zarar görmesin.
"Yine aldırmıyorlarsa, biz de seni üzerlerine murakıb (gözcü) göndermedik a !" ( Şura: 48 )
Herkese hakkım helaldir.