E ela-88 New member 15 Eyl 2006 #81 birde ben hanımlar için olan bölümün şifresini rica etmiştim fakat hala gelmedi bi aksilik olduysa canınız sağolsun..
birde ben hanımlar için olan bölümün şifresini rica etmiştim fakat hala gelmedi bi aksilik olduysa canınız sağolsun..
A asikkulun New member 15 Eyl 2006 #83 DeĞer Yenİ üye KardeŞlerİmİz :hoŞgeldİnez İnŞallah İyİ Vakİt Geçİrİr,çok Şey öĞrenİrsİnİz
F feyza New member 27 Eyl 2006 #86 selamun aleykum selamun aleykum arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim selam ve dua ile...
selamun aleykum selamun aleykum arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim selam ve dua ile...
S seyfullah putkýran New member 28 Eyl 2006 #95 yeni üye olan kardeşlerimiz hoş geldiniz. muhabbetiniz hem bizim hemde sizin için hayırlı olur inşallah.
yeni üye olan kardeşlerimiz hoş geldiniz. muhabbetiniz hem bizim hemde sizin için hayırlı olur inşallah.
S supergazi New member 29 Eyl 2006 #97 selamun aleyküm arkadaşlar maşallah bu ne bereketli yer böyle. kalabalıkmı kalabalık. allah bozmasın
Þ þehadet Guest 30 Eyl 2006 #100 reyyan' Alıntı: merhaba bende burada olmakdan mutluyum selam dostlar Genişletmek için tıkla ... Senide armızda görmek ne güzel kardeş hoş geldin
reyyan' Alıntı: merhaba bende burada olmakdan mutluyum selam dostlar Genişletmek için tıkla ... Senide armızda görmek ne güzel kardeş hoş geldin