I ikilem New member 16 Ağu 2012 #2,422 yazamamışım . Silerseniz sevinirim diğer mesajımı Aleyküm selam rahmetullahi ve beraketuhu yazmak istemiştim
yazamamışım . Silerseniz sevinirim diğer mesajımı Aleyküm selam rahmetullahi ve beraketuhu yazmak istemiştim
A araf01 New member 23 Eyl 2012 #2,426 bn burayı kullanmayı bi türlü çözemedm mesela konu drum nasıl paylaşışıo konu nasıl açılıyor??*
bekir sadece bir kul 6 Kas 2012 #2,429 Hoş geldiniz sinem52, İslam Forum da iyi zamanlar geçirmenizi dileriz.
أ أخي New member 28 Kas 2012 #2,432 Esselamu aleyküm ve rahmetullahi veberekatüh, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Aranıza Konya'dan Katılıyorum.Öğrenciyim.Yaşım 17. İnternette dolaşırken İslâmi forumlara bakıyordum,burası hoşuma gitti ve üye oldum İnşaAllah üyeliğim hayırlara vesîle olur.. Selametle... Kardeşiniz...
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi veberekatüh, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Aranıza Konya'dan Katılıyorum.Öğrenciyim.Yaşım 17. İnternette dolaşırken İslâmi forumlara bakıyordum,burası hoşuma gitti ve üye oldum İnşaAllah üyeliğim hayırlara vesîle olur.. Selametle... Kardeşiniz...
bekir sadece bir kul 29 Kas 2012 #2,433 Aleykümselam Kardeşimiz, İslam Forum'a hoş geldiniz, memnun ettiniz. İnşaallah Allah rızası yolunda ki gayretlerimiz sizlerle daha kâvi olacaktır.
Aleykümselam Kardeşimiz, İslam Forum'a hoş geldiniz, memnun ettiniz. İnşaallah Allah rızası yolunda ki gayretlerimiz sizlerle daha kâvi olacaktır.
أ أخي New member 30 Kas 2012 #2,434 bekir' Alıntı: Aleykümselam Kardeşimiz, İslam Forum'a hoş geldiniz, memnun ettiniz. İnşaallah Allah rızası yolunda ki gayretlerimiz sizlerle daha kâvi olacaktır. Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah ağabey.
bekir' Alıntı: Aleykümselam Kardeşimiz, İslam Forum'a hoş geldiniz, memnun ettiniz. İnşaallah Allah rızası yolunda ki gayretlerimiz sizlerle daha kâvi olacaktır. Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah ağabey.
K Kalpteniman New member 8 Ocak 2013 #2,439 Muhterem kardeşlerim selamı Aleyküm sizleri özledim NASILSINIZ.
bekir sadece bir kul 9 Ocak 2013 #2,440 Kalpteniman' Alıntı: Muhterem kardeşlerim selamı Aleyküm sizleri özledim NASILSINIZ. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam değerli kardeşimiz, biz de sizi özledik, tevafuk, dün değil evvel ki gün bazı mesajlaını okudum, mutlu oldum...
Kalpteniman' Alıntı: Muhterem kardeşlerim selamı Aleyküm sizleri özledim NASILSINIZ. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam değerli kardeşimiz, biz de sizi özledik, tevafuk, dün değil evvel ki gün bazı mesajlaını okudum, mutlu oldum...