Yeni gelenler...HOŞGELDİNİZ!

İslamForum a hoş geldiniz Cicek, dileriz güzel paylaşımlarla hep beraber bilgi hazinemiz büyüyecek.

Aranızda yeniyim Abiler ablalar kardeslerim aranızda duymakla saygı duyarım bizim için böyle bir site kurulmasına çok tesekür ederim Allah razı olsun yalnız benim aklıma bişe geldi benim bu nickim sorun olur mu ? diger arkadasların çok güzel nickleri var böyle bilseydim iyi düşünür iyi tasınırdım Herkese Saygılarımı sunarım...

Hoş geldiniz Leo, İslamForum a ait duygularınız için teşekkür eder, güzel paylaşımlarınızı bekleriz. Nickiniz konusunda bir sıkıntı yok.

Selamun aleykum kardeslerim.Benim adım Meliheyüpbekler gaziantepliyim sakaryada yaşıyorum.İnterneti yeni aldım ve dinimizi en güzel şekilde öğrenmek isteiyorum inşallah bana yardımcı olursunuz.Allah 'a emanet olun.

hoşbuldk..

hoşbuldk..

teşekkür ederim..allah razı olsun hepinizden siteye üye oldum inşallah faydalı olur.. manevi anlamda çok zayıf olduumu düşünüorum destekleriniz temenisiyle..
Selamlar,

Islam Forum - Ne Olursan Ol Gel Forum´una Üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.
Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün IslamForum.Net yönetimi olarak Sizi Saygiyla Selamliyoruz.
Tesekkür ederiz

Not: Dilerseniz Burada Hemen Ilk Mesajiniza Bir Selam Vererek Baslayabilirsiniz.

Geri