Yeni gelenler...HOŞGELDİNİZ!

hoşbulduk adminim hoşbuldukda hoşgöremedik çünkü hoşgörecek kimse yok forumda..!
yani demem oki,birileri olsada sesimize bir ses verse..!

Merhaba,
Forumunuza yeni gelenlerdenim. Düşüncelerim biraz zor ve klasiğe pek uygun değil. Ancak buna rağmen forumunuzda yazmama izin vermeniz doğrusu benim için çok kıymetli durum.
Genelde hiçbir forumda yazmama müsade edilmez. Çünkü düşüncelerim pek kabul görmez.
Ancak bu durumuma rağmen, hala yazabilmem doğrusu düşünceye hürmet ettiğinizin bir göstergesi. Elbette katılmayabilirsiniz ama yinede yazma hakkıma müdahil olmamanız benim gözümde sizleri çok kıymetli yapmaktadır. Bunun için teşekkür ederim.
Zaten çok uzun soluklu kalmayacağım, bir süre sonra aranızdan sessizce ayrılacağım.

Sağlıcakla...

Merhaba,
Forumunuza yeni gelenlerdenim. Düşüncelerim biraz zor ve klasiğe pek uygun değil. Ancak buna rağmen forumunuzda yazmama izin vermeniz doğrusu benim için çok kıymetli durum.
Genelde hiçbir forumda yazmama müsade edilmez. Çünkü düşüncelerim pek kabul görmez.
Ancak bu durumuma rağmen, hala yazabilmem doğrusu düşünceye hürmet ettiğinizin bir göstergesi. Elbette katılmayabilirsiniz ama yinede yazma hakkıma müdahil olmamanız benim gözümde sizleri çok kıymetli yapmaktadır. Bunun için teşekkür ederim.
Zaten çok uzun soluklu kalmayacağım, bir süre sonra aranızdan sessizce ayrılacağım.

Sağlıcakla...

Hoşgeldiniz...

Fikirler doğru, etkileyici ve kalıcı oldukça bir mana ifade eder. Bir misyonun parçası gibi ifade etmişsiniz varlığınızı. İslamForum sizler gibi nicelerine ev sahipliği yaptı, size de yapar, sınırlarınca...

Teşekkür ederim Bekir kardeş,

Beni aranızda ağırladınız ve yazmama izin verdiniz. Bunun için çok teşekkür ederim.
Aranızda çok kalmayacağımı yazmıştım, açtığım konulara kıyas edilirse, açmadığım konuları hiç açmaman sanırım daha iyi olacak. Anlayacağınız kısa misafirliğimi bitirmem sizlerin forum huzurunuz için daha iyi olacaktır.

Tekrar teşekkür ederim,
Hepiniz Allah'a emanet olun,

Sağlıcakla...

Geri