Dostlara duacýyýz
New member
İmzası avatarıı güzell selam ve duayla
nıe musade alıyosunkı al koy ıste sankı kisinin avatarıAvatarı da imzasıda nickide birbirinden güzel...kardeşim müsaden varsada avatarını kopyalamak istiyorum bilgisayarıma (tabi müsade edersen ) .selam ve duayla...
bence doğru olan eğer bir çöp bie olsa o kişiye aitse müsade alınması gerekir bilmeden hak yememek için bu gerekli bence bu yüzdende kardeşimden müsade almam gerektiğine inanıyorum .sizin görüşünüz farklı olabilir benim görüşüm bu yönde .Selam ve duayla ...nıe musade alıyosunkı al koy ıste sankı kisinin avatarı
bence doğru olan eğer bir çöp bie olsa o kişiye aitse müsade alınması gerekir bilmeden hak yememek için bu gerekli bence bu yüzdende kardeşimden müsade almam gerektiğine inanıyorum .sizin görüşünüz farklı olabilir benim görüşüm bu yönde .Selam ve duayla ...
tAbii kardeşim nedemek selam ve duaylaAvatarı da imzasıda nickide birbirinden güzel...kardeşim müsaden varsada avatarını kopyalamak istiyorum bilgisayarıma (tabi müsade edersen ) .selam ve duayla...
bence doğru olan eğer bir çöp bie olsa o kişiye aitse müsade alınması gerekir bilmeden hak yememek için bu gerekli bence bu yüzdende kardeşimden müsade almam gerektiğine inanıyorum .sizin görüşünüz farklı olabilir benim görüşüm bu yönde .Selam ve duayla ...
sayfada gördüğünüz, duyduğunuz, izlediğiniz her şeyin teknik olarak zaten tarayıcınızdan bilgisayarınıza kaydedildiği bir ortamda böyle bir şeyin iznini almak bana garip geldi...
suankı avatardan izinmi aldınız ?
sahıbı kımdır?
avatarımı hazırlayan dan almadım belki ama avatarı aldığım kişiden izin aldım. o aldığı kişiden çalmışmıdır yoksa izinle mi almıştır bilemem ben benden sorumluyum .sayfada gördüğünüz, duyduğunuz, izlediğiniz her şeyin teknik olarak zaten tarayıcınızdan bilgisayarınıza kaydedildiği bir ortamda böyle bir şeyin iznini almak bana garip geldi...
suankı avatardan izinmi aldınız ?
sahıbı kımdır?
teşekkürler kardeşim .Allah razı olsun .Allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun...tAbii kardeşim nedemek selam ve duayla
avatarımı hazırlayan dan almadım belki ama avatarı aldığım kişiden izin aldım. o aldığı kişiden çalmışmıdır yoksa izinle mi almıştır bilemem ben benden sorumluyum .
Ayrıca sizin doğrunuz bu olabilir doğru kişiye ve bakış açısına göre değişir
.
Bence de kendinizle çelişmişsiniz. Hele şurada dediğiniz "o aldığı kişiden çalmışmıdır yoksa izinle mi almıştır bilemem ben benden sorumluyum" tam bir gaflet. Gerçek sahibinin rızası yoksa kullanan herkes sorumludur Siz eğer dediğinizde gerçekten samimi olsaydınız o fotoğrafı çeken kişiye kadar ruhsatını almaya çalışırdınız. Ulaşamıyorsanız kullanmazdınız.
Ama durum ortadaki o fotoğrafın gerçek sahibi fotoğrafının bu şekilde kullanılmasından oldukça hoşnut olacaktır. (Lakin bizimkisi hüsnü zan) O halde güzel bir şeyi Allah cc rızasına kullanmak için bu kadar ezilip büzülerek izin alınmasının yapmacık bir hareket olarak yorumlanması bence şaşılacak bir durum değil.
Olduğumuz gibi görünmek, göründüğümüz gibi olmak duası ile...
bu anonim bir şey olabilir ben ilk defa arkadaşımda gördüm onun hazırlamış olduğu bişi zannederek ondan izin alma gereği duydum ha size bişi kanıtlama cabası içindede değilim siz bence ben doğru sölediğim için sevilmem gibide söleyerek aslında ben her zmn doğruyum böbürlenmesine giren biri olduğunuz için sizle artık pek bişi yazma yada tartışma gereği duymuyorum ha benim hacıyım yada hocayım gibisinden bişi değildi sadece o benim için böle yapılması gereken bişidir ve yaptım bu size abartılı gelebilir buda pek beni alakdar etmiyor sonucta ben burdan kimseye yaranma gayesi gütmüyorum ben bu dakkadan sonrada kusura bakmayın böle bir tartışmaya girecekte değilim ben izin alınması taraftarıyım siz ise bunu gereksiz görüyosunuz ayrııca o arkadaşa özeldenŞunu iyi anlamanız gerek: sizin riayet etmeye çalıştığınız şey takdire şayan bir durumdur. Lakin oradaki izin aldığınız şey ve alma şekliniz çok açık bir abartıdır. Bunun size göresi bana göresi yok. kelimeler öenmlidir. Eğer riayet etmeye çalıştığınız şeye uygun davranış içerisinde olsaydınız önce avatarın sahibinin kim olduğunu özel mesaj yolu ile sorardınız. Kaldı ki o avatar çok yerde kullanılan anonim bir avatardır. Kimin malını kimden izin aldınız?
Şaşar beşeriz, hepmizi çelişkiye düşebiliriz. Ancak bunu görüp "haklısın" demek erdem ister...
Hamdolsun amacımız, doğru bildiğimiz sözü ispatları ile ortaya koymaktır.
Bu gibi ortamlarda insanlar saygı duysun, sevsin diye sahte evliyaları salihaları çok gördük ama biz, kötü adam olma pahasına bildiğimizi gördüğümüzü insan kayırmadan söylediğimiz için içimiz rahat. Sizin de içiniz rahat olsun...
Allah Razı Olsun.Allahu Teala sözün sahibinden (S.A.S) ve sözlerine değer verip tebliğ edenlerden bizleri ayırmasın.Selametle