ahmet_emin_gunes
New member
Milli Görüş Nedir?
milli takımın gjörüşüne milli görüş denir![]()
milli takımın gjörüşüne milli görüş denir[/QUOTE
hayır bu konuda yanılıyorsun milli görüş fatihin istanbulu fethindeki görüşüdür.
milli görüş arpaslanın anadoluya girişinde ki görüşüdür
milli görüş seyit onbaşının görüşüydü
milli görüş çanakkaleyi geçilmez kılan görüştü.
bilmem anlatabildim mi.
ciddi bir konuda ciddiyetsizlik gösterirsen ,ki bana göre konu başlığında ki eeeeeeeeee ciddiyetsizliği gösterir , karşındaki insanın seni ti'ye almasına rıza göstermen demektir vesselam...milli takımın gjörüşüne milli görüş denir[/QUOTE
hayır bu konuda yanılıyorsun milli görüş fatihin istanbulu fethindeki görüşüdür.
bilmem anlatabildim mi.
milli takımın gjörüşüne milli görüş denir[/QUOTE
bilmem anlatabildim mi.
Kardeşim biliyorsan ne diye anket açıp bizlere soruyorsun.Kastın buradakilere milli görüşümü öğretmek.Öyle ise endişe etme herkes biliyor ne olduğunu.
Nasihatin musibetten evla olması dileği ile
S.a Kardeşler
Mili Görüş Derken Neyi Kast Ediyor Biraz Konuyu Açarsa Sevinirim Hamet Emin Kardeşim Benim Bildiğim Milli Görüş Er Bakanin Görüşüdür. Biraz Konuya Açiklik Getirsin Kardeşim Kurukuruya Tartişilmaz.
Saygilarimla
S.a Kardeşler
Mili Görüş Derken Neyi Kast Ediyor Biraz Konuyu Açarsa Sevinirim Hamet Emin Kardeşim Benim Bildiğim Milli Görüş Er Bakanin Görüşüdür. Biraz Konuya Açiklik Getirsin Kardeşim Kurukuruya Tartişilmaz.
Saygilarimla
Bakıyorumda hakkı üstün tutan görüş baya fark atmış.Madem hakkı üstün tutan bir görüş o zaman neden millileştiriliyorda evrenselleştirilmiyor.Hakkı üstün tutan bir milli görüş marjinalliğe mahkum değilmidir.Bi düşünün.
ciddi bir konuda ciddiyetsizlik gösterirsen ,ki bana göre konu başlığında ki eeeeeeeeee ciddiyetsizliği gösterir , karşındaki insanın seni ti'ye almasına rıza göstermen demektir vesselam...
s a arkadaşım benim cidiyetsizliğim sana da tesir etmiş herhalde .
İsrail'e düşmanca davranmamızı emrederken, İsrail'le alnlaşma yapanlar mı?
İsrail'e düşmanca davranmamızı emrederken, İsrail'le alnlaşma yapanlar mı?