Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitede paylaşımlarla ilgili anket açılması istendi
Yedek tavsiye forumu acilmasi taraftariyim oraya topic acmak isteyen topic acsin ve o konunun tartismaya acilmasi icin oylama yapilsin. Böylelikle forum kirliligi ortadan kalkar.
Çok güzel bir fikir. Desene benim hiç şansım yok. Nedense yazılarıma cevap çok az geliyor. Tabii ki hemen aynada kendine bakktım, yazılarımı inceledim. İnanın yanlış bir şey göremedim. Tabii yanlış anlaşılmış olabilirim. Bu beni yıldırmıyor sadece daha iyi yazılar yazmaya ve düşünmeye teşvik ediyor.
Allah hepinizden razı olsun ki beni iyi yönde ilerletiyorsunuz. Ben olaya bu yönde bakıyorum.
herkes istedigi kadar konu açsın illa ki cevap yazmak gerekmez burada bunları okudugumuzda belki eksik bilgilerimiz var onlar sayesinde eksiklikler gidererilir
konunun çok fazla olması önemli konuların gözden kaçmasına sebep oluyor ..zira hepsini okumak mümkün olmuyor takip etmek zor oluyor ..selam ve dua ile.