Kurtlar Vadisi Terör Yayindan Kalkiyor

Kurtlar Vadisi Terör Yayindan Kalkiyor

• evet kaldırılsın

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır kaldırılmasın

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya diger dizilerde kaldırılsın onlarda her türlü pislik var bunlara kimse sesçıkarmıyor herkes kurtlar vadisine sesini çıkarıyor

sn reyyan moderatörlüğün avantajlarını kullan bakalım... Biz üyeyiz biiznillah bizim moderatör olduğumuz bir yerde üye durumunda olacağın umulur!?

Yazdıkların ve uygulamalarını kınıyorum sn reyyan mümin kardeşlerine yazılarını değiştirerek ne yaptığını zannediyorsun senin tabirinle; haaaa?!

Bi kere o mübarek besmele yazının başında olur her katkının sonunda duruyor hiç rahatsız olmadın mı? Açıkcası ben anlam veremedim; besmele ile başla demiş büyüklerimiz. Sen bitiriyorsun...

günümüz medyasının tek bir amacı vardır halkı küçük çıkar gruplarına ayırarak tüketime ve kendine yabancılaşmaya yönlendirmek.ve bunların ceo'ları ya yahudilerdir yada yahudi ortakları vardır.
medya kurumları, prodüksiyon şirketleri toplumun kültürünü de dejenere ederler. verdikleri asılsız bilgiler aslında gündemi istedikleri doğrultuda yönlendirmek içindir.
ünlü bir siyasetçinin de dediği gibi: insanlar geçekleri bilselerdi savaşmazlardı.
nolur medya ve bağlı hiçbir kuruma güven duymayalım. eğer kendimizi müslüman hissediyorsak bu gibi tuzaklara düşmeyelim.
Allah hepimizi akıl ihsan nasip etsin

bence o diziye gelene kadar ortada bir çok saçma sapan program kaldırlsa daha iyi olurdu. öyle bilmem ne star seçiceğimize türkiyede oynan oyunları bir daha görmüş olurduk...

Selam,

ben zaten cogu türk dizilerini hic sevmiyorum, aynı zamanda cogu türk kanallarını`da sevmiyorum, hepsi aynı: Sacma ! Ve Kalbleri öldürüyor..

Yok Hülya Avsar bunu yaptı, yok Alisan bununla evlendi...

Allahım benim güzel Vatanımı yine Islamın ve osmanlının Nur-i`le nurlandir. Amin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri