ben kesinlikle kaldırılmasın diyorum önceki dizidede sinema filmindede bir çok olumlu msj veren bir bir çok olayı tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir çalışma olduğunu düşünüyorum türkiyede ve dünyada neler olduğunu gözler önüne seriyor dizinin tv den kaldırılması türkide yaşanan kötü,olumsuz gerçekleride kaldırmıyor bilakis insanları bazı gerçeklerden uzak tutuyor ..çocuklar şiddete özeniyor, şidddeti benimsiyor diyorsunuz sözkonusu çocuklar yarın belli bir yaşa geldiklerinde pkk nın içyüzünü daha iyi anlıyacaklar ve türkide insanlar üzerinde oynanan oyunları bazı kesimlerin ne kadar çabuk gözden çıkarıldığını insanların üç kuruşa satıldıklarını üç kuruş için binlerce gencin nasıl neşekilde zehirlendiğini ve yine kişisel menfeatler için aynı gençlerin nasıl kandırıldıklarını ve yine ne olduğundan haberi olmayan gençlerin nelerle kandırılıp kendi insanını hunharca nasıl öldürdüğünü ve yine bu toplumun nasıl birbirine düşman haline getirildiğini bilmeden büyüyecekler..belki çocuklara bazı şeyleri anlatırsınız fakat kişilerin duydukları şeylerden ziyade gördükleri şeyler genellikle daha kalıcıdır.. velhasıl ben katiyetle kaldırılmamasını istiyorum .selam ve dua ile..