Kullanici Isminizin Anlami veNicklerinizin anlamı?

Berra arapçada hayır işlerle uğraşan anlamında sanırsam Efşan da farsçada saçan,dağıtan anlamında kullanılıyor BerraEfşan hayır dağıtan diye düşünüyorum Berra ve Efşanın birbiriyle uyumlu olduğunu düşünüyorum ve nikimi çok seviyorum

Safinaz;çok saf ve çok nazlı,çok naz eden anlamında.Ama ben bu anlamı düşünerek bu nicki kullanmadım.Temel Reis çizgifilmindeki safinaz'dan dolayı bu nicki kullandım.Çünkü çocuk ruhlu birisi olduğum için beni yansıtıyor(her ne kadar fiziksel olarak olmasada):D.Hoş ben bu nicki kullanırken ilk zamanlar,gırgırına kullanıyordum,sonra iyiden iyiye sevmeye başladım.

bilindiği gibi bir çiçek adı ama inanışa göre çiçeğin gelişimi üç temel elementin yolundan geçer: su, hava, ışık. suyun karanlığında kendiliğinden köklenir, ışıkla olgunlaşır ve sonunda başını sudan çıkararak havaya ulaşır. çiçeğin bu oluşum ve büyüme süreci insanınkiyle özdeşleştirilir.

mavi fenerbahçeli olduğum için kaplan soy adım olduğu için 36 ise karslı sayıldığım için bana kars tarafına çekmissin diyorlarda o yüzden

Geri