İmam-Hatipli ve İmam-Hatip Mezunlari Varsa Buraya

selamun aleyküm kardeşler
bende imam- hatipliyim :)

düşündümde abrec isimli kardeşe kızmamak gerek
çünkü onun o zamanlarki düşüncesini şu an canlı tutan niceleri var
yolda yüzünden okunuyor mesela bazısının bu duyguları beslediği...
Bize düşen bu ön yargıları kırmaktır diye düşünüyorum güzell kardeşlerim..

Selam ile..
elbette kizmamak lazim ancak üslup ve yorum farkinin bir göstergesi bu ayrim.kisi zatini ancak bu kadar güzel tasvir eder. söyletene baksin o kardesimiz, kafyi fazla takmasin ihlliler meselesine. insanlari aklina göre kategorize etmek bile caiz degilken okullarina göre tasnif etmek ne derece akil isidir düsünsünler...Allah islah eder..Türkiye artik bu ucuz siniflandirmalari asti biliyordum ancak geriden gelenlere de kafayi takmamak lazimmis meger. Edilecek daha güzel sözler var. Sakin ha biz ayrimciliga kaymayalim arkadaslar, sakin ha! Allah hepimize hikmeti nasip etsin insaallah.

Elhamdülillah İmam Hatipliyim mutluyum, onurluyum!Geriye dönsem bir kez daha İmam Hatibi tercih ederdim!İmam Hatip sevdalısıyım!

Slm

Slm

Herkese Merhaba

Ben Ebubekir Karahan
2002 Mersin Anadolu Imam Hatip Mazunuyum

Güzel Bi Forum
Insallah sıksık Rahatsiz Ederim Sizleri

Selametle...:)

selam ve dua ile bende imam hatipli değilim ama burdayım."ne olursan ol gel".......geldik inşallah

aslında herkes kendi düşüncesinde haklı aslolanı bizler yeterince anlatmazsak abrec kardeşimizin yaşadıklarını bi çok kardeşimiz yaşıyor ve yaşayacaktır.olayı polemiğe çeviren uslubumuz,uslubumuza daha dikkat ederek yaşadıklarımızı anlatırsak ne kırılır ne kırarız selametle.....

selamün aleyküm bende yenı üyeyım ve bende imam hatıplıyım....
imam hatıplılerı bır arada görmek ne güzel .....

bence abrece okadar kızmayalım tamam yanlış bi kelıme kullandı ama hatalı olduğunu kabul ettı, hemde cocukken öyle düşünüyormuş ve o yaştakı cocuğun inanması cok doğal hemde cevresi karşıysa ondan başka şekılde düşünülmesi beklenilemez hem herkes kımın ne olduğunu biliyo ne kadar laf atsalarda bizi bılıyorlar sadece işlerine gelmıyor ......

s.a. bende yeni üyeyim bu gün üye oldum.

Üsküdar İmam Hatip Lisesi mezunuyum...

Bu siteyi tesadüfen buldum, yazı ararken çok hoşuma gitti.
Hoşuma giden tarafı güzel ve seviyeli insanların oluşu..İnş. bundan sonra güzel paylaşımlarda beraber oluruz.

Hoşgeldim;):)

s.a. bende yeni üyeyim bu gün üye oldum.

Üsküdar İmam Hatip Lisesi mezunuyum...

Bu siteyi tesadüfen buldum, yazı ararken çok hoşuma gitti.
Hoşuma giden tarafı güzel ve seviyeli insanların oluşu..İnş. bundan sonra güzel paylaşımlarda beraber oluruz.

Hoşgeldim;):)

Öncelikle hoş geldin kardeşim.Tesadüfen değildeTEVAFUKENbulduğun sitemizde seni aramızda görmekten bizde mutlu olduk.Hayırlara vesile olur inşaallah bu vuslat.Dua ile

selam
94-98 yıllarında Kütahya-Tavşanlı'da Anadolu İmam-Hatip lisesini okudum(orta kısım)
Arapça derslerini kopyayla geçtiğim için şuan çok pişmanım :)

selam.

selam.

Ben ayırmak istemem İmam hatipli, kolejli, liseli.Gruplaşmak değil birleşmek gerekmezmi? Umarım yanıt verirsiniz.

Geri