I istanbluerdem New member 2 Tem 2009 #1,283 ne yaptım ben şimdi ya milletin başına taş düşse inşatı benim zannediyorlar :S
I istanbluerdem New member 2 Tem 2009 #1,285 tamam ben kabul ediyorum gıcığım o zaman sende kabul ed cadısın yukardaki üyenin tam bir cadı olduğunu düşünüyorum vesselam..
tamam ben kabul ediyorum gıcığım o zaman sende kabul ed cadısın yukardaki üyenin tam bir cadı olduğunu düşünüyorum vesselam..
G gönül dostu New member 2 Tem 2009 #1,286 bende aslında ikinizin de ii birer insan olduğunuzu düşünüyorum
bekir sadece bir kul 2 Tem 2009 #1,287 sumisali' Alıntı: neden kabul etmiyosunuz gıcık olduğunuzu Genişletmek için tıkla ... istanbluerdem' Alıntı: tamam ben kabul ediyorum gıcığım o zaman sende kabul ed cadısın yukardaki üyenin tam bir cadı olduğunu düşünüyorum vesselam.. Genişletmek için tıkla ... Bu tür sohbetleri ve yazışmaları bitirelim artık arkadaşlar. Üstü kapalı bilmem kaçıncı ikazım bu. Burası İslamForum, evet, İslamForum...
sumisali' Alıntı: neden kabul etmiyosunuz gıcık olduğunuzu Genişletmek için tıkla ... istanbluerdem' Alıntı: tamam ben kabul ediyorum gıcığım o zaman sende kabul ed cadısın yukardaki üyenin tam bir cadı olduğunu düşünüyorum vesselam.. Genişletmek için tıkla ... Bu tür sohbetleri ve yazışmaları bitirelim artık arkadaşlar. Üstü kapalı bilmem kaçıncı ikazım bu. Burası İslamForum, evet, İslamForum...
R radikal New member 6 Tem 2009 #1,292 Üye adını gördüğümde, vefa ile beraber saygıyı anımsatan kardeşim.
G Gül_i Rana New member 7 Tem 2009 #1,295 iyi .................güzel .................hoş ................sevimli bir abla........ .düşünceli ........paylaşımlı ........bir insan ..................................................................................... Ve son dereece değerlere sahip bir insan!!!
iyi .................güzel .................hoş ................sevimli bir abla........ .düşünceli ........paylaşımlı ........bir insan ..................................................................................... Ve son dereece değerlere sahip bir insan!!!
M mhmt New member 15 Tem 2009 #1,299 Bilmukabele.. Gelirsen haber et. Bu kez Talha'yı da alalım inş. Talha'nın döner sözü vardı hatta.. .. selametle..
Bilmukabele.. Gelirsen haber et. Bu kez Talha'yı da alalım inş. Talha'nın döner sözü vardı hatta.. .. selametle..
R radikal New member 18 Tem 2009 #1,300 Kardeşlerine küs olarak yaşantısını devam ettiren, kardeşlerinin yine de (yeni tanımış olsak da)kendisine muhabbet beslediği; Arnavut kardeşim.
Kardeşlerine küs olarak yaşantısını devam ettiren, kardeşlerinin yine de (yeni tanımış olsak da)kendisine muhabbet beslediği; Arnavut kardeşim.