hangi tür müzikler dinlersiniz?

hangi tür müzikler dinlersiniz?

• yerli ve yabancı pop

Kullanılan: 0 0.0%
  • yerli ve yabancı rock

• türk halk müziği

• türk sanat müziği

• arabesk müzik

• kulağıma hoş gelen her müzik

• Kullanılan toplam oy
    0
Tebrikler kardeşim özür dilerim ama ben bu güne kadar arebesk dinleyipte mutlu olana rastlamadım.Evet insanlar sevdiklerini söyler ama o müziği dinlerken onları hep bi karamsarlık,yada umutsuzluk kaplar.Hayal alemine gidilir oradaki mutsuzluklar,küskünlükler,terkedilmişlikler,ihanetler falan hatırlanır ve ben bunları hakedecek ne yaptım yarabbi moduna girilir.Yanlışmı düşünüyorum yaksa?:4_1_218:

kankam arabesk takılır bazen beraber takılırız.ama ben çok fazla takılmam.o arabesk sever.

genellikle türkü ve türk sanat müziği dinlerim ..

arabesk fantazi slow pop dinlemem gibi bir şeyy sevinmek yerine hep duygusallaşmayı sevmişimdir . nedendir bilmiyom arabesk alıp götürüyo bir yerleree .. ;)

metalica tarzi cok gürültülü seyler haric her telden biseyler dinlerim...

MAŞALLAHHHH....

ARKADAŞLAR İYİ HOŞTAA...

BU TÜR MİZİKLERİN İSLAMDAKİ YERİNE HİÇ BAKTIKMI ACABAAA!!!!!

ACABA DİNİMİZ, PEYGAMBERİMİZ BU TÜR MÜZİKLERE CEVAZ

VERYORMU...HİÇ ARAŞTIRDIKMI ???

(konuyu açan kardeşimiz; tüm müzik türlerini şıklarda sunmuş ama, müslümanın asıl dinlemisi gereken ilahi,ezgi,marş gibi islami şıklar sunmamış bize..çok kötü bir tablo doğrusu...sonradan unuttuğunu ifade etmiş..tamam..ama yinede UNUTULAN ŞEYİN HAK OLAN ŞEY OLMASI çok üzdü beni doğrusu!!! )

fi emenilleh....

unutulmus olabilir. insan nisyan kökünden yani unutmak fiilinden türemis bir kelimedir. kökümüzde bu var :) ben rock ve rap dinlerim daha cok. yerli yabancı farketmez yeterki hosuma gitsin. daha cok alternative rock.

enstruman dinleyen yokmudur bi ömer faruk tekbilek ayrı şık olsa yeridir değil mi?ben popa uyuz olurum.rock dinleyip kendini yırtanlara da sanki bi karış uzamışlar gibi soyutlananlara da uyuzum.öyleyim a gadeşler :)

Geri