erbatan' Alıntı:hı yok o helaldir kardes kusura bakma.onu anlatmaya çalıstığını sandımda.evlilik den snra helaldir.
ercan1980' Alıntı:Erbatan sen neye göre veriyorsun bu fetvayı? Kaç kere Kuran'ı okudun sen? Bilmediğin bir konu hakkında yorum yapma (17/36)! Bilmiyorsan bilene sor diyor bak rabbim! (16/43)
Kuran'daki islama göre ters (anal) ilişki her halukarda önerilmez.
2/223 Kadınlarınız, (tohum ektiğiniz) tarlalarınızdır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın. Kendiniz için geleceğe hazırlanın. ALLAH'ı dinleyin ve onunla mutlaka karşılaşacağınızı bilin. İnananlara müjde ver.
Ayete dikkat ederseniz "kadınlar erkekler için bir tarlaya benzetiliyor", yani ürün veren bir ekinliğe! Çocuğu ürüne benzetirsek, bunun nasıl-hangi yolla mümkün olacağını da kolaylıkla anlayabiliriz. Doğal ilişkiyle! Ayetin devamı da zaten bunu en iyi biçimde açıklıyor.
Anal ilişkinin İslamic bir yönü yoktur. Bu sapıkça bir fanteziden başka birşey değildir. Bunu gözününe alan ters ilişkiye devam etsin ne diyim!![]()
Selametle!!!
seyfullah putkıran' Alıntı:ters ilişki HARAMDIR!!!
ters ilişki eşiyle bile olsa , erkek erkeğe ilişkiye benzemektedir , ve yasaktır...
ben ayetten bahsediyorum ayette bellidri herşey ben olağan üstü bir açıklama yapmadım bunu destekliyen hadislerde mevcuttur...ercan1980' Alıntı:Seyfo, (örneğin) siyahın haram olması beyazın helal olacağı anlamına gelmez! Bu yüzden anal ilişkiye haram diyemezsin! "Helaller ve haramlar bellidir" der Allah. Sapık bir fantezidir dersen amenna! Ama kafanıza göre şu helalldir bu haramdır demeyin!
.
seyfullah putkıran' Alıntı:ben ayetten bahsediyorum ayette bellidri herşey ben olağan üstü bir açıklama yapmadım bunu destekliyen hadislerde mevcuttur...
kimseyi inanmak laz orlamıyorum ben hasilere inan bir inananım , ve sünnetlerede uymaya çalışıyorum. dileyen benim gibi hadislere inanır sünnetlere uyar dileyen ayetler bana yeter der . mantığıyla hareket eder, benim bilidğim şudur ki hadsiler ayetlerle bütün haldedri hepimizin billdiği gibi ayette te belirtirli Efendimiz nefsi konuşmaz onun konuştuğu yalnız vahiydir...ercan1980' Alıntı:Yaw seyfo beni ve insanları (her seferinde) yahudi masallarına yönlendirme! Elçinin hadisleri (sözleri) Kuran'dadır. Anla artık! Bırak Kuran ile Buhari vs.i yarıştırmayı! Akletmez misin?
1. kardes seni bukara rahatsız ettiğini bilmiodum.ama ben kuranı hıfs ettim.yani hafızım.ama kusura bakmayın adsız kardes ben yine bir foruma uyum salayamıyacağımı biliordum.artık daha az online olcam.bu sert çizginiz yüzündenercan1980' Alıntı:Yaw seyfo beni ve insanları (her seferinde) yahudi masallarına yönlendirme! Elçinin hadisleri (sözleri) Kuran'dadır. Anla artık! Bırak Kuran ile Buhari vs.i yarıştırmayı! Akletmez misin?