S sabr New member Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 14 Kas 2006 #1 arkadaşlarla cin meselesini tartışıyorduk.cinlerin mahiyeti insan üzerine etkileri hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.....
arkadaşlarla cin meselesini tartışıyorduk.cinlerin mahiyeti insan üzerine etkileri hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.....
S seyfullah putkýran New member Katılım 30 Eyl 2005 Mesajlar 5,807 Tepkime puanı 205 Puanları 0 Yaş 40 Konum Ruhlar Aleminden Web sitesi www.tevhidyolu.net 14 Kas 2006 #2 sabr' Alıntı: arkadaşlarla cin meselesini tartışıyorduk.cinlerin mahiyeti insan üzerine etkileri hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum..... Genişletmek için tıkla ... insan üzere etkileri vardır , hatta kuranda onların şerrinden Allah sığındığımız söyleriz. 114/6.Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olan her hannas'tan Allah'a sığınırım).
sabr' Alıntı: arkadaşlarla cin meselesini tartışıyorduk.cinlerin mahiyeti insan üzerine etkileri hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum..... Genişletmek için tıkla ... insan üzere etkileri vardır , hatta kuranda onların şerrinden Allah sığındığımız söyleriz. 114/6.Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olan her hannas'tan Allah'a sığınırım).
S sabr New member Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 15 Kas 2006 #3 etki etki eskiye göre günümüzde daha az etkili olmalarını neye bağlıyorsunuz....