E
esrefinho
Guest
forumda ciddi bir sekidemi tartısıyoruz.
yoksa maksat sohbet olsun diye mi konusuyoruz.
Kimin ne derece ciddi olduguna bakiyo kerdesim.Misal kalkip hic alakasiz konulara silah resimleri konuyo bunu ne derece ciddi alirsin nasil davranirsin.Iste böyle ciddiyetsiz insanlar olunca forum karisiyo lüttfen biraz daha dikkat
Sorunun kimde oldugu belli silahin neresi kötü degil anlatirmisin hele konuyla hic alakasi yokken terbiyeli ol
''bilgiyi paylaşmak için''seçeneği diğer hepsini kapsıyo zaten değerli kardeşim..bilgiyi paylaşınca sohbet etmiş olursun,ne kadar çok paylaşırsan arkadaşlık etmiş olursun,bilgiyi paylaşınca bilgi edinirsin ve fikir alırsın...islamforum bana göre herşeye açık bir platform,yeri geliyo şakalaşıyoruz,yeri geliyo çok ciddi tartışmalara giriyoruz..ben islamforumda gerçekten keyif alıyorum..emeği geçen herkeze teşekkürler..![]()
Sen Onu Neden Gönderdiğimi Bilmiyonki Zaten.
Bilsen Böyle Demezdin...
forumda ciddi bir sekidemi tartısıyoruz.
Denenecek yer degil ORASI bide ucmusunuz ne demek?
soru ile anket şıkları farklı gibi geldi bana...
kimsenin niyetini bilemeyiz ama yazıya döküldügünde
az çok anlaşılmaktadır bu....
yani verilen cevaplar , düşünceleri yahut kişiliği
az çok yansıtmaktadır diyebiliriz...
özellikle ciddi konlarda kullanılan smıleyler bunun en bariz örnegi
olabilir diye düşünüyorum...
ayrıca ciddi olmasak burda boşuna zaman harcamayız zaten.....
ama şu atasözünüde es geçmeyelim ,
"gönül ne kahve ister , ne kahvehane
gönül sohpet ister kahve bahane"
herşey yeri ve zamanına göre iyidir...
V'esSelam
*
evet cok ters cevaplar veriyosunuz.
size göre öyle ne dieblirim.
acıklama yapamadın tam sadece elştirdin hep kimin uçtuğu ortada
''bilgiyi paylaşmak için''seçeneği diğer hepsini kapsıyo zaten değerli kardeşim..bilgiyi paylaşınca sohbet etmiş olursun,ne kadar çok paylaşırsan arkadaşlık etmiş olursun,bilgiyi paylaşınca bilgi edinirsin ve fikir alırsın...islamforum bana göre herşeye açık bir platform,yeri geliyo şakalaşıyoruz,yeri geliyo çok ciddi tartışmalara giriyoruz..ben islamforumda gerçekten keyif alıyorum..emeği geçen herkeze teşekkürler..![]()