Büyük Olmak Kolaymi.

Enver Ýstek

metin mete
Cah kardese sunulur...

1001resimcomturkbayraklmq0.jpg

...

...

Biz büyük olmak derdinde değiliz,
her büyüğü yaratan Allaha Kul olmak kafi...

böyle simgeleri kutsalaştırmak doğru bulmuyorum..zira içi boşaltılmış bir toplumun bayrağı kandan olsa n olur..oysa iman dolu göğüsler olursa onun rengini daha da kırmızı yapacak insanlar elbet bulunur..selametle

böyle simgeleri kutsalaştırmak doğru bulmuyorum..zira içi boşaltılmış bir toplumun bayrağı kandan olsa n olur..oysa iman dolu göğüsler olursa onun rengini daha da kırmızı yapacak insanlar elbet bulunur..selametle

Böyle dediğin simge bayrak. Bir kere bayrağa her zaman - kim olursa olsun - saygı duymak zorunda. Senin de bildiğin gibi bu bayrak , şehidlerin kanlarıyla yüzyıllardır bu topraklarda yıkanmakta. Hala da kanlarımızla sulanmaya da devam ediyor. Ayrıca içinde yaşadığımız toplumun içinin boşaltılıp boşaltılmadığı hakkında da siz karar veremezsiniz, her ne olursa olsun, bu vatan bizimdir, üzerinde yaşayan herkes de kardeşimizdir, önemli olan kanın çok akması değil, aslında biz kimsenin burnunun dahi kanamasını istemiyoruz, yani kan dökmek marifet değil, önemli olan yarınlara umutla bakabilmek.

" Bayrağa bayrak yapan üstündeki kandır,
Vatan , uğrunda ölen varsa vatandır "

Kim kutsal ilan etti bu simgeyi????..Sen hem bayrağa, hem topluma, hem de bu uğurda şehit olmuş vatan evlatlarına hakaret ediyosun..Lafını bil de konuş..Her lafa muhalefet edicem diye işin tadını tuzunu kaçırdınız iyice yaw!...

Bu forumda her kes bilirki Metn Metenin tek kutsali Allah ve Kitabidir.Ama asla sunu unutmayinki Ben Türküm ve öyle ölecegim Allahin Ayeti gergi o ayeti bozmadan kimseye özenmeden kendi milletime hizmet edecegim elimden geldigi kadar.Siz ister buna kutsal sayiyor deyin ister kavmiyetci deyin isterseni kafatasci deyin ben kendimi biliyorumki iinsanlari seviyorum dostlarimi ve hatta benim her yazima inadina muhalefet edenide.Belki bir hata olarak algilayabilrisiniz benim en büyük zaafim Ülkücü olmamdir belkide ama ne yapayim bu kollarda kac can kardesimi verdim topraga onlara ihanet etmekmi asla cünki onlar her ne kadar Türk Islam deselerde belkide simdiki karsi ciktigim mezheplerdendileri bende öyleydim ama onlar inanin TÜRK-ISLAM diyorlardi ben onlari seviyordum can yoldaslarimdi onlar simdi Toprak(Gerci sehit ise öldü denmez)Kimi oldukca uzun Yusufiyede Kitaba döndü kimi sakat kimide nerde bende bilmiyorum.O nedenle benim kutsalim ALLAH ve KELIMULLAHidir,Ve Ben TÜRKÜM ve BAYRAGIMI seviyorum...

körü körüne muhalefet için yazmadık samimi düşüncemdir..hem bunu yazmamın bu konuyu açan kişiylede bir ilgisi yok...
ayrıcı bir amacı hedefi olan herkez ülkücüdür.kelime manası da onu gerektirir...siz galiba faşist olmadığınızı kasdediyorsunuz...

meydanlarda o bayrağı eline alan nice menfaatçılar gördük...simgenin iyi veya kötü olması değil anlattığımız...simgenin her zaman kullanılmaya elverişli olduğudur...

oysa değerler insandadır onları bildikçe yşadıkça kimse kullanamaz...biiznillah...inşaallah...
selam ve dua

körü körüne muhalefet için yazmadık samimi düşüncemdir..hem bunu yazmamın bu konuyu açan kişiylede bir ilgisi yok...
ayrıcı bir amacı hedefi olan herkez ülkücüdür.kelime manası da onu gerektirir...siz galiba faşist olmadığınızı kasdediyorsunuz...

meydanlarda o bayrağı eline alan nice menfaatçılar gördük...simgenin iyi veya kötü olması değil anlattığımız...simgenin her zaman kullanılmaya elverişli olduğudur...

oysa değerler insandadır onları bildikçe yşadıkça kimse kullanamaz...biiznillah...inşaallah...
selam ve dua

Benim yazimdaki kendi zamanimda hic bir tanidigim Ülkücünün fasizmin kisina bile ugramadigidir.Ama biliyorsunuz 1980den önce cok genisleyen yelpazede tabiki sizmalar olmustur,,Olacaktirda simdiki zaman dilimi icerisinde pek siyasi degilimdir ama her yerde gurula ÜLKÜCÜ oldugumu söylerim ve öyle kalacagim...

segili mete benim tanıdığım sağcıların da çok azı dediğiniz tarafta kalmıştır.örn;h.ü, o. y.s ve birkaçı ckmp zamanın da o da...onun dışındakileri saymayın lütfen...

ayrıca açıkladım düşünen herkez ülkücüdür yani hedefçi amaççı...selam ve dua

segili mete benim tanıdığım sağcıların da çok azı dediğiniz tarafta kalmıştır.örn;h.ü, o. y.s ve birkaçı ckmp zamanın da o da...onun dışındakileri saymayın lütfen...

ayrıca açıkladım düşünen herkez ülkücüdür yani hedefçi amaççı...selam ve dua

Dediginiz dogru olsa dahi bu artik Türk Islam ülküsü bir idol olmustur Türkiyede kim derseki Ülkücü bunu baska bir anlamda söylemezler.Ikincisi kim nereye giderse gitsin ben her zaman derim Ahde Vefa yani ben dönmezem yolumdan ama pekte siyasi olarak aktif degilim hemde hic...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks