Büyük Olmak Kolaymi.

metin mete,

ülkücü bir insan tağutu inkar edebilirmi?
önceki yazınızda tağuta karşı oldugunuzu yazmıstınız şimdi ise siyasi olarak aktif değilim diyorsunuz.

kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bende eskiden ülkücüydüm tağutu öğrenince herseyden vazgectim ve bu forum sitesine girdikten sonra daha fazla sorular basladı kafamda.

metin mete,

ülkücü bir insan tağutu savunabilirmi?

önceki yazınızda tağuta karşı oldugunuzu yazmıstınız şimdi ise siyasi olarak aktif değilim diyorsunuz.

kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bende eskiden ülkücüydüm tağutu öğrenince herseyden vazgectim ve bu forum sitesine girdikten sonra daha fazla sorular basladı kafamda.

Selamün Aleyküm,

Sorunuz pek anlamadim ama söyle söyleyeyim ben hala ülkücüyüm yani siyasi konjüktör nasil islerse islesin iki sebebten ben vaz gecmem;Bir benim kader arkadaslarim benimle yola cikanlardan bir kismi kollarimda can verdi Ahde Vefa,Ikincisi Su anki Liderle olan akrabalik baglari.Ama aktif degilim yani Parti veya ocakla ilgili degilim ama ne zaman Osmaniyeye izine gitsem önce kabristan sonra arkadaslarim ve ne güzel onlarda benim gibi hala ülkücü.Bir farkla ben artik Hanifim Insallahu Teala.Yani Ülkücü olmak tagutu tanimak anlamina gelmiyor,Mesela onlarda hala Mezhepli hemde cok koyu bir sekilde öyleler.Yani simdi söyle diyeyim ben onlara Tebyin yapabiliyorum onlarda bu forumda oldugu gibi karsi cikis yapiyorlar ama hep Ahde Vefa diyoruz yani kirmadan kirilmadan.Varsa sorunuz Taguttan VAllahi Tagut o kadar cokki hangi birini yazalim ancak soracaksin yada Furkanda cözülmüstür is oradan kendin cikaracaksin cünki"Apacik bir Rehber var"ondan bulabilirsiniz..Rahmana emanet olun ÜLKÜDASIM...

körü körüne muhalefet için yazmadık samimi düşüncemdir..hem bunu yazmamın bu konuyu açan kişiylede bir ilgisi yok...
ayrıcı bir amacı hedefi olan herkez ülkücüdür.kelime manası da onu gerektirir...siz galiba faşist olmadığınızı kasdediyorsunuz...

meydanlarda o bayrağı eline alan nice menfaatçılar gördük...simgenin iyi veya kötü olması değil anlattığımız...simgenin her zaman kullanılmaya elverişli olduğudur...

oysa değerler insandadır onları bildikçe yşadıkça kimse kullanamaz...biiznillah...inşaallah...
selam ve dua

Vatan sevmek boynumuzun borcudur. Yüce Allah(c.c.) Kuran-ı Kerimde buyuruyor, bölük bölük olmayın. Hz.Muhammed hadislerde buyuruyor. Cemaatten kopmayın.

Ne mutlu ki, Tarihi destanlarla dolu, Asil bir millettenim. Bu vatana, bu bayrağa canım feda. Bu bayrak şu an yurdumuzun üstünde dalgalandığı için çok şükür müslümanız.

O önemsemediğin bayrak değilde, İngilizlerin yunanların bayrağı dalgalanmış olsaydı şu an bu topraklarda ne bir cami bırakırlardı, ne islami bir eser, ne de islam alimi.

Kurban olurum ben böyle bayrağa.

ah be kardeşim insaf yahu insan hiç bayrağa kurban olur mu toprağa kurban olurmu insanın kurban olarak seçildiği bir defaya mahsus oda ALLAH(CC) TEALA NIN İBRAHİM(AS) ı sınadığı zamandır...

senin asaletin ırkından değil ırkının girmiş olduğu dinin kaidelerini uygulamaya çalışmasından ve onu yaşamaya çabalamasından kaynaklanan bir aksiyondan gelmektedir...

oysa ALLAH(CC) TEALA ne bir ırka ne de bir insana muhtaçdır...lütfen bırakın şu şovenliği...

selametle

Dediginiz dogru olsa dahi bu artik Türk Islam ülküsü bir idol olmustur Türkiyede kim derseki Ülkücü bunu baska bir anlamda söylemezler.Ikincisi kim nereye giderse gitsin ben her zaman derim Ahde Vefa yani ben dönmezem yolumdan ama pekte siyasi olarak aktif degilim hemde hic...

atsız da heralde türk islam ülküsünü düşünmüştü heralde...
ayrıca türkiyede 'ülkücü' kelimesi gibi ne kadar çok kelime var gerçek anlamını düşünmeden bir kısım kesimlere yakıştırılan...ha böyle gelmiş böyle gider dersen senin adına eyvallah....
ayrıca ahde vefa kelimesi de tam olarak sizin durumunuzu açıklamaz...
ayrıca siyasette olmanızda çok kötü bir durum olmazdı...selametle

ah be kardeşim insaf yahu insan hiç bayrağa kurban olur mu toprağa kurban olurmu insanın kurban olarak seçildiği bir defaya mahsus oda ALLAH(CC) TEALA NIN İBRAHİM(AS) ı sınadığı zamandır...

senin asaletin ırkından değil ırkının girmiş olduğu dinin kaidelerini uygulamaya çalışmasından ve onu yaşamaya çabalamasından kaynaklanan bir aksiyondan gelmektedir...

oysa ALLAH(CC) TEALA ne bir ırka ne de bir insana muhtaçdır...lütfen bırakın şu şovenliği...

selametle

1- Kurban olmak, illa kendini boğazlatmak değildir, sende bunu kasteddiğimi bildiğin halde böyle yorumlaman ayıp.

2- Asaletine olayına gelince, bir milleti millet yapan değerler arasında Din, dil, kültür, örf, adet, vb... gelir. Hiçbirisini tek olarak ele alamazsın.

3- Ben Allah(c.c.) bir ırka muhtaçtır mı dedim? Söylemediğim şeyleri söyledi gibi göstererek vebal altına girme kardeşim.

4- Şovenlik değil bu, bir nevi cihad.

atsız da heralde türk islam ülküsünü düşünmüştü heralde...
ayrıca türkiyede 'ülkücü' kelimesi gibi ne kadar çok kelime var gerçek anlamını düşünmeden bir kısım kesimlere yakıştırılan...ha böyle gelmiş böyle gider dersen senin adına eyvallah....
ayrıca ahde vefa kelimesi de tam olarak sizin durumunuzu açıklamaz...
ayrıca siyasette olmanızda çok kötü bir durum olmazdı...selametle

Sayin kardesim,Ben Atsizin adini andimmi?Atsiz hic bir platforumda Türk Islam dememistir.Sonra Atsizin türkcülügüki o her zaman Türkcülügü savunmustur Tabiki büyük camialarda bir baska fikir üzerinde yogunlasmaya giden guruplar olacaktir ama Türkiye gibi bir ülkede hic kimse Ülkücülügü Atsiz gibi yorumlamaz sen simdi konuyu baska yönlere cekme isin asil anlamina dön..Yani Türkiyede Ülkücü dedinmi TÜRK-ISLAM gelir akla ama senin gibi fenatik Türk Islam düsmanlari hemen konuyu saptirmaya calisirlar ne yazikki bu böyledir hic opjektif bakmaya yanismazlar..

ALLAH(CC) ım sen bana akıl ver ,ya da kardeşlerimize insaf ben kurban olmanın başka anlama geldiğini bilmiyordum aslında mete için yaptığım temenni senin için de geçerli
artık bırakın gelişi güzel konuşmayı biraz kelimelerinizde seçici olun ^hepsi toptan^ mantığıyla yazıp sapla samanı birbirine karıştırmayalım...

ayrıca asalet konusuna gelince din'i çıkarırsan saydıklarının hiçbirisinin anlamı kalmaz...ayrıca saydıklarından birinin veya hepsini çıkarsanda din tek başına yeter.

ve de sizin yaradanın bir ırka muhtaç diye söylediğinizi belirmiş değilim...o sizin vardığınız kanı ...

ayrıca mete kardeş yazdıklarını iki üç defa okudum sanmaki anlamadığımdan acaba doğrumu algılıyorum diye yani senin ülkücülük için sarfettiğin tanımların ve manaların tam tersi istikamette düşünürsek doğruyu söylemiş olursun...siz herhalde osmanlıyı battal gazi filmlerinden biliyorsunuz...tanrı türkü korusun diye sloganlarda atıyorsunuzdur...

demem o ki kimse önceden yaptığı yanlışların içerisinde doğruluk veya haklılık payı aramasın...

şöyle demek daha uygundur.RABBİMİZ TEALA TÜM MÜSLÜMANLARI KORUSUN...

SELAM VE DUA

ALLAH(CC) ım sen bana akıl ver ,ya da kardeşlerimize insaf ben kurban olmanın başka anlama geldiğini bilmiyordum aslında mete için yaptığım temenni senin için de geçerli
artık bırakın gelişi güzel konuşmayı biraz kelimelerinizde seçici olun ^hepsi toptan^ mantığıyla yazıp sapla samanı birbirine karıştırmayalım...

ayrıca asalet konusuna gelince din'i çıkarırsan saydıklarının hiçbirisinin anlamı kalmaz...ayrıca saydıklarından birinin veya hepsini çıkarsanda din tek başına yeter.

ve de sizin yaradanın bir ırka muhtaç diye söylediğinizi belirmiş değilim...o sizin vardığınız kanı ...

ayrıca mete kardeş yazdıklarını iki üç defa okudum sanmaki anlamadığımdan acaba doğrumu algılıyorum diye yani senin ülkücülük için sarfettiğin tanımların ve manaların tam tersi istikamette düşünürsek doğruyu söylemiş olursun...siz herhalde osmanlıyı battal gazi filmlerinden biliyorsunuz...tanrı türkü korusun diye sloganlarda atıyorsunuzdur...

demem o ki kimse önceden yaptığı yanlışların içerisinde doğruluk veya haklılık payı aramasın...

şöyle demek daha uygundur.RABBİMİZ TEALA TÜM MÜSLÜMANLARI KORUSUN...

SELAM VE DUA

Elhamdülillah;

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN ve YÜCELTSIN...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks