Enver Ýstek
metin mete
Cah kardese sunulur...
böyle simgeleri kutsalaştırmak doğru bulmuyorum..zira içi boşaltılmış bir toplumun bayrağı kandan olsa n olur..oysa iman dolu göğüsler olursa onun rengini daha da kırmızı yapacak insanlar elbet bulunur..selametle
böyle simgeleri kutsalaştırmak doğru bulmuyorum..zira içi boşaltılmış bir toplumun bayrağı kandan olsa n olur..oysa iman dolu göğüsler olursa onun rengini daha da kırmızı yapacak insanlar elbet bulunur..selametle
körü körüne muhalefet için yazmadık samimi düşüncemdir..hem bunu yazmamın bu konuyu açan kişiylede bir ilgisi yok...
ayrıcı bir amacı hedefi olan herkez ülkücüdür.kelime manası da onu gerektirir...siz galiba faşist olmadığınızı kasdediyorsunuz...
meydanlarda o bayrağı eline alan nice menfaatçılar gördük...simgenin iyi veya kötü olması değil anlattığımız...simgenin her zaman kullanılmaya elverişli olduğudur...
oysa değerler insandadır onları bildikçe yşadıkça kimse kullanamaz...biiznillah...inşaallah...
selam ve dua
segili mete benim tanıdığım sağcıların da çok azı dediğiniz tarafta kalmıştır.örn;h.ü, o. y.s ve birkaçı ckmp zamanın da o da...onun dışındakileri saymayın lütfen...
ayrıca açıkladım düşünen herkez ülkücüdür yani hedefçi amaççı...selam ve dua
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.