Ne olursan ol gel...
Peki burada ne yapılıyor. Burada karşılıklı fikir alışverişi falan yapılıyor demeyin bana. Burada resmen millet birbirini yiyor. Seviye yerlerde. Biri diğerine Allahsız diyor, diğeri inançlarından dolayı hakarete uğruyor..
Elinizi vicdanınıza koyun. Müslüman olmayan insanlar bu siteye geliyorlar. Onlara yaklaşımınız İslam'ın emrettiği gibi mi?
"Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle çağır" (Nahl, 125)
Hani nerde güzel öğüt, hani nerde hoşgörü, hani nerde sabır.
Acaba bu siteye üye insanlar çok güzel hizmetlerde bulunduklarını mı sanıyorlar? Yoksa İslam'dan soğuttukları insanlar yüzünden her gün hesap vereceği yeni günahlar ediniyor olmasınlar?
Moderatöründen tut, üyesine kadar herkes aynı yanlış içinde.
Ben sizi uyarmak zorundayım, çünkü çok yanlış bir şey yapıyorsunuz.
Ben yönetici olsam herhangi birini İslam'dan soğutacak tüm mesajları siler, sahibini banlarım. Buna izin vermem.
Lütfen, Allah rızası için dediklerimi düşünün. Lütfen bir şeyler yapın!
Peki burada ne yapılıyor. Burada karşılıklı fikir alışverişi falan yapılıyor demeyin bana. Burada resmen millet birbirini yiyor. Seviye yerlerde. Biri diğerine Allahsız diyor, diğeri inançlarından dolayı hakarete uğruyor..
Elinizi vicdanınıza koyun. Müslüman olmayan insanlar bu siteye geliyorlar. Onlara yaklaşımınız İslam'ın emrettiği gibi mi?
"Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle çağır" (Nahl, 125)
Hani nerde güzel öğüt, hani nerde hoşgörü, hani nerde sabır.
Acaba bu siteye üye insanlar çok güzel hizmetlerde bulunduklarını mı sanıyorlar? Yoksa İslam'dan soğuttukları insanlar yüzünden her gün hesap vereceği yeni günahlar ediniyor olmasınlar?
Moderatöründen tut, üyesine kadar herkes aynı yanlış içinde.
Ben sizi uyarmak zorundayım, çünkü çok yanlış bir şey yapıyorsunuz.
Ben yönetici olsam herhangi birini İslam'dan soğutacak tüm mesajları siler, sahibini banlarım. Buna izin vermem.
Lütfen, Allah rızası için dediklerimi düşünün. Lütfen bir şeyler yapın!