Bir erkeğin çok eş alması...

Bir erkeğin çok eş alması...

• Doğru değildir...

Kullanılan: 2 66.7%
  • Birden fazla eş ile evlenmesi uygundur...

Kullanılan: 1 33.3%
  • Gerekmediği sürece yanlız bir eş seçilmeli...

Kullanılan: 1 33.3%
  • Gerekliğine bakılmaksızın birden fazla eş olabilir....

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kararsızım....

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
var kardeşim istesenizde istemesenizde işinize gelsede gelmesede var.
açık açık ayetler üzerine tartışmayalım artık.

ukraynalı olarak anlayamıyorum bitürlü kocanı başka bir kadınla nasıl paylaşabilirsin ama İslamda buna izin varsa demek bazı durumlarda olabilir...

Bakın çocuğu olmayan erkekler bizim memlekette mutlaka tekrar evlenir.

Şimdi iki ihtimal var:

1-İlk eşini boşayıp alacak.
2-2. eşini alacak.

Gerisini siz düşünün...

Zaten bilimsel araştırmalara göre, kadınların nüfusu artıyor erkeklerin nüfusu azalıyor gün geçtikçe, böyle devam ederse bir zaman gelicekki o zaman çok eşli evliliğin yaygın olucağını düşünüyorum

ortaya çıkan tablo şu erkekler 1den fazla eş istiyor kadınlar ise buna karşı.kadınlar haklı bşr erkek birden fazla eş alamaz. bu bir dayatmadır.erkekler kendi keyiflerine ore duruma bakacaklarına biraz da kadınların çercevesinden olaylara baksın

Evlenmeyi sakın aklından bile geçireyim deme :)

Niye diye sorarsan Seyfullah kardeşim sana yardımcı olacaktır...

evlilik kafese benzermiş içindekiler çıkmak dışındakiler içerde olmak için uğraşırlarmış ....(ne kadar doğru olduğu tartışılır)....selam ve dua ile...

bu konuyu tartışmaya bile gerek yok çünkü her şey açıklanmış durumda onun için uzatmaya bile gerek yok

.......konunun devamını okumadan bir soru sormuştum cevabı yazılmış olduğu için mesajı sildim ...selam ve dua ile..

evlenmenin iyi olduğuna dair bir sürü hadis varkan nasıl oluyorda evlenmemeyi birbirinize tavsiye ediyorsunuz anlamış değilim.....

Geri