anket yapım dedim

anket yapım dedim

• Evliyim...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nişanlıyım...

• Bekarım...

• Kullanılan toplam oy
    0

reyyan

New member
sa kardeşlerim forumda kimler evli kimler bekar kimler nişanlı bakalımcevaplarınızı bekliyorum saygılar

naaarasın abla..ufukta da görünmüyor:(
nişan da yok..ben niye yaşıyorum kardeşim şu dünyada;)
şaka şaka..hayırlısı olsun inş..
selametle...

su anda derslerimle evliyim ama henüz hayat candasim yok vakit yok ama insallah rabbim nasip ederse evlenecez

Bekarım, evlik değil , nişanlılık bile ufukta gözükmüyor şuan :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin , bekarlık hayırlı ise ölene kadar bekar kılsın bizi, evlilik bizim için hayırlı ise bize inancı konularda destek olucak bir eş nasip etsin.... ve cümlemizde :)

su anda derslerimle evliyim ama henüz hayat candasim yok vakit yok ama insallah rabbim nasip ederse evlenecez

inshallah.gif
kardeşim..

Bekarım, evlik değil , nişanlılık bile ufukta gözükmüyor şuan :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin , bekarlık hayırlı ise ölene kadar bekar kılsın bizi, evlilik bizim için hayırlı ise bize inancı konularda destek olucak bir eş nasip etsin.... ve cümlemizde :)

amin.gif

Ben bekarım. Allah c.c gönlümüze göre verir..
inshallah.gif

Allah Razi Olsun Seyfullah Kardeş Siratilmustakim Yolunda Yetiştirmek Için Elimden Geleni Yapicam.çok Evlilik Konusuna Gelince Gereken şartlari öğrenmeye çalişiyorum Inşaallah Hata Yapmam.benim Için Bir Eş Nasil Hayirliysa Ayni şekilde Dört Eşte Hayirli olur inşaallah.uyarin Için Sağolasin.

Geri