Üstteki üyeyi yolda görseniz ne yaparsınız?

muhtemelen hiç birşey zira üstteki üye olduğunu tahmin edemem ...selam ve dua ile..

seni islamforumda ararken dışarda buldum sen neden tşk etmedin bakayım hııı yoksa konularımı okumuyon mu derdim :D:D

düğün davetiyesini bizzat yolda kendisinden alır ve düğün tarihi geldiğinde gider bi çeyrekte ben verirdim...:)

mihrimahı yolda görsem tanımazdım galiba oda beni.:) islam forumda tanıştık belki kan kanı çeker aaaa sen mihrimahsın derim...:p :p :p

(bende biraz çok attımmı ne:rolleyes: )

:) slm veremezdim bayan oldugu icin (sanırım bayansınız)..bi şey demezdim...:) ama yanımda kendi kız kardeşim varsa..slm ver derdim...:)

ee bende hasreti tanırdım.yolda görsem hemen sarılırdım hemen alıp evimde misafir ederdim...daha yakından tanışır muhabbet ederdik....:)

keşşkeee...:rolleyes:

ben azrayı kesin tanırdım önce şaşkınlığımı üzerimden atar sonrada onu koluma takar memleketimi gezdirir:cool: evimde misafir ederdim:)

Hemşehrim çıktı bahtıma.Gönül dostu olduğu için ihtimal mevlana civarlarında karşılaşırdık.Tanıyamazdık bir birimizi ama Konyaya giderken ön ve arkayüzünde kocaman İ&F baskılı tişört götürüp kendimi tanıtmayı düşünüyorum.Zannedersem ilk önce mhmt tanır beni:D

Evet kardeşim.Ama uzun yıllardır uzağım.Kardeşlerim var orada inşaallah bu yıl gelmeyi düşünüyorum.Mücahid otobüse binmiş,haydi KONYA ya demiş:D :cool:
abi gelince beni görecen mi?? zaten bizde kalacan gerçi demi;)
sınv haftasındayım:cool: ..sen dua et abi..
neyser hayırlı günler ..inş. yarın bu vakitler tekrar görüşürüz forumda:))

selametle...

selametle...
Kardeşim seni görsem hemen bir çay ısmarlarım. Bıkana kadar sohbet ederdim. Benim ile karşılaştığına pişman ederdim.:D
Saygılarım hepinize kardeşlerim.

selametle...

Seni göremezsem zaten Konyanın tadı olmazki kardeş İnşaallah Talha,sen Muhammed kardeşim ve diğerleri ile bir muhabbet halkası kurarız.Şaka biyana şu an belirttiğin gibi bir çok kardeşim vize sınavları için ter döküp emek veriyor.Her an duamızdasınız.Rabbim emeklerinizi zay etmesin inşaallah

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks