Üstteki üyeyi yolda görseniz ne yaparsınız?

Seni göremezsem zaten Konyanın tadı olmazki kardeş İnşaallah Talha,sen Muhammed kardeşim ve diğerleri ile bir muhabbet halkası kurarız.Şaka biyana şu an belirttiğin gibi bir çok kardeşim vize sınavları için ter döküp emek veriyor.Her an duamızdasınız.Rabbim emeklerinizi zay etmesin inşaallah

eğer bu üyeyi görsem aman sabahlar olmasın derim muhabbetin belini kırardık... :)

sokakta görsem tanımam.:)karşılaşsak bile konuşacak bişeyimiz olmaz.tanımıyoruz.

putkıran abi sizi yolda görsem; sizii biyerlerden tanıyorum gibi,gözlerinz tanıdık geldi:rolleyes: (zira peçelisiniz):)

derdim heralde:)

bilmem belkide karşılaştık.bazen yolda sakkallı sarıklı gençleri görüyorum.acaba bu syfullah putkıran mı diyorum....:D

ama değilsiniz....:)

seyfullahi gorsem tabi tanirdim.azrayida aynen.ama sevincten ne yapacagimi sasirirdim.tamam bunlar birer hayel urunu.cunki sizlerden birini yolda gormem imkansiz bise.ayri ulkelerdeyiz ama hepinizi gormek icin Allaha dua ediyorum.ins bigun karsilasiriz

seyfullahi gorsem tabi tanirdim.azrayida aynen.ama sevincten ne yapacagimi sasirirdim.tamam bunlar birer hayel urunu.cunki sizlerden birini yolda gormem imkansiz bise.ayri ulkelerdeyiz ama hepinizi gormek icin Allaha dua ediyorum.ins bigun karsilasiriz

ayy canım inşallah bende seni görssem hemen tanırım.:) biraz heycanlanırım tabi sonra sarılırım sana bi.sonrada
laf lafı açar konuşuruz...

inş.

bakın buda güzel bir soru.görmedende tanımıyorum sizi.hiç muhabbetimiz olmadı.

yani sizi hiç tanımıyorum.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks