d-8 AL SANA SUSTURACAK CEWAPalptraum' Alıntı:arkadaslar türkiyenin avrupa birligine girmesi demek su anki turkiyenin dünyaya yayilmasi demek avrupada yasayan müslümanlar icinde yarari buyuk olur diyorum he baska bir alternatif varsa diyorum siyaset acisindan o fikri söyleyin cünkü o zaman savundugunuz sey dogru olur bugun avrupada yasayan o kadar cok türk varki onlar yanlismi yapiyorlar
ERDOĞANMI???omu müslümanların yaptığı d-8 i uygulayacak oancak yahudi papazların ellerini sıkmaktan hoşlanır..pehhhh...alptraum' Alıntı:Kalkınmakta olan İslam ülkelerinden müteşekkil D-8 Zirvesi, Endonezya'nın Bali adasında başladı.
Bali Uluslararası Kongre Merkezindeki toplantı, Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono'nun konuşmasıyla başladı. Konuşmasına Besmeleyle başlayan Yudhoyono, D-8 ülkeleri arasındaki ilişkilerden bahsetti. Endonezya Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından İslami İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad da kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından İran, dönem başkanlığını Endonezya'ya devretti.
Daha sonra liderler D-8 Ticaret Fuarı'nı ziyaret ettiler. Başbakan Erdoğan, fuarda açılan Türk standlarını ziyaret ederken, standlardan birindeki altın takıları ve halıları inceledi. Bu arada, Türkiye Başbakanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad, İGEME'ye ait standda bir araya geldiler, resim çektirerek bir süre sohbet ettiler.
YANI BUMUDUR SENIN VERDIGIN CVP SAMIMI VE ICTEN SORUYORUM DAHA DERIN ANLATIRSAN DAHA IYI ANLAYACAGIMA EMIN OL SANA MUHALIF OLMAK FELAN DEGIL AMACIM
HAYDAAA!!!alptraum' Alıntı:Siz Sadece O Kadar Insani Elestirin Ama Yaptigin Daha Iyi Bir Faaliyeti Söyle Bir Yahudinin Eli Ni Sikmak Ne Zaman Suc Olmus Allahaskina Bu Mantikla Ileleyemez Ve Cürürsünüz Bu Zamani 10 Asir Geriden Takip Etmeyelim Güncel Olalim
alptraum' Alıntı:Kalkınmakta olan İslam ülkelerinden müteşekkil D-8 Zirvesi, Endonezya'nın Bali adasında başladı.
Bali Uluslararası Kongre Merkezindeki toplantı, Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono'nun konuşmasıyla başladı. Konuşmasına Besmeleyle başlayan Yudhoyono, D-8 ülkeleri arasındaki ilişkilerden bahsetti. Endonezya Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından İslami İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad da kısa bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından İran, dönem başkanlığını Endonezya'ya devretti.
Daha sonra liderler D-8 Ticaret Fuarı'nı ziyaret ettiler. Başbakan Erdoğan, fuarda açılan Türk standlarını ziyaret ederken, standlardan birindeki altın takıları ve halıları inceledi. Bu arada, Türkiye Başbakanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad, İGEME'ye ait standda bir araya geldiler, resim çektirerek bir süre sohbet ettiler.
YANI BUMUDUR SENIN VERDIGIN CVP SAMIMI VE ICTEN SORUYORUM DAHA DERIN ANLATIRSAN DAHA IYI ANLAYACAGIMA EMIN OL SANA MUHALIF OLMAK FELAN DEGIL AMACIM
iyi gir sen awrupa birliğine sana kim anlatacak alternatifelri sen anlattıkça anlamamazlıktan geliyorsun...alptraum' Alıntı:arkadaslar türkiye avrupa birligine girmesiyle sizin türklügünüzden ciktiginizi kim söyledi bir kere bu kisiseldir yok eger alternatif varsa onu söyleyin ama söyleyemiyorsunuz su anda bunu yapmak daha iyi olacak diye sadece bu söyledir türkiye ne yapmali?????bunun cvbini bekliyorum
fetullah hocanızı karıştırma...lütfen şu cewapları silin yoksa ağzımdan çıkanlardan dolayı ben suçlu duruma düşerim. peh....beeeeeeeee....anlamamak elinizde...sen bilirsin....alptraum' Alıntı:fethullah gülene diyorlar avrupa birligine girerse türklerin asimile olup hristiyanlasmasindan korkuluyor diye hocaefendide cok güzel cvp veriyor
(onlar bizden korksunlar)..........
ben bunun zıttını sawunmuyorum sen bunun zıttını saunuyorsun.ayetleri inkar eden sözler söylüyorsun...islam ülkeleri dostluğu yerine hristiyan birliğine katılınmalı diyorsun.sana ayetler göstersim ama maalesef.anlamıyorsun...sonrada gelmiş bana islamı yaymaktan bahsediyorsun...sen bahsededur...alptraum' Alıntı:arkadaslar islam sadece türkiyeye inmedi ve türkiye yasamamali sadece dünyaya tanitilmali bu siz ne derseniz deyin
insan gibi konus..eğer insan gibi konuşamıyorsan,insanla konuşur gibi konuş...yoksa sana nasıl konuşacağımı bilirim...alptraum' Alıntı:cok bilmis erbatan kardesim