Derya' Alıntı:Cok güzel bir konuya degmissin abi![]()
hmmm ben simdi Durali yilmaz´in ÖLMEDEN ÖLENLER kitabini okuyorum.
Allaha sukur her gün kitap okuyabiliyorum...!![]()
Sara' Alıntı:Bencede Guzel bir konu![]()
Bende Mustafa Celik Vuslat Sevdasinin olum cicekleri´ne basliyacagim![]()
Aysegul' Alıntı:Türkiye gazetesinin 92 yılında verdiği A dan Z ye evliyaların hayatını okumaya çalışıyorum onları okudukça inanılmaz haz duyuyor...Çok saygıdeğer insanlar olduğunu bir kez daha görüyorum
ercan1980' Alıntı:En sapığı bu
Yaw sen ne yapcan elin cinli evliyasını, velisini, alimini, cahilini ...? Sen kendine baksana! Sana yada bize ne onların yaptıklarından yada yapmadıklarından?
2/141 İşte onlar bir toplumdu; gelip geçtiler. Onların kazandıkları kendilerinin, sizin kazandıklarınız sizindir. Siz onların yaptıklarından sorulmazsınız.
Yahudi yaltakçısı Türkiye gazetesinin verdiği "saadeti ebediye"yi de oku! "Kolay yoldan nasıl yahudi olunur"un bilgileri mevcut! Şiddetle tavsiye ederim![]()
farkında olmıyarak sende şeytana yardım ediyosun,!!! herkes kendinde gelmiş insanlaın hayatına bakarak ibret alır , yaptığı güzel davranışları örnek alır , düştükleri hataya düşmemeye çalışır, hayatta herşey deneme yanılma yöntemiyle idrak edilmez, tabi bunu anlıyamaman normal ayette derki onların gözü kör kulakları sağıdır...ercan1980' Alıntı:En sapığı bu
Yaw sen ne yapcan elin cinli evliyasını, velisini, alimini, cahilini ...? Sen kendine baksana! Sana yada bize ne onların yaptıklarından yada yapmadıklarından?
2/141 İşte onlar bir toplumdu; gelip geçtiler. Onların kazandıkları kendilerinin, sizin kazandıklarınız sizindir. Siz onların yaptıklarından sorulmazsınız.
Yahudi yaltakçısı Türkiye gazetesinin verdiği "saadeti ebediye"yi de oku! "Kolay yoldan nasıl yahudi olunur"un bilgileri mevcut! Şiddetle tavsiye ederim![]()
Enes S.' Alıntı:Tolstoy- Gizlenen kitap Hz. Muhammed'i okuyorum. Gerçekten okumaya değer bir kitap.
Aysegul' Alıntı:Allah razı olsun