Şuan ne okuyoruz

sabah namazına nasıl kalkılır

sabah namazına nasıl kalkılır

cemil tokpınar bence bu kitabında namazla ilgili herseyi o kadar güzel anlatmıski insanın namaza daha bi sarılası geliyor içtenlikle tavsiye ediyorum
herkesin okuması gerekmeye bilir ama namaza baslatmayı düsündüğünüz arkadas ve dostlarınıza hediye olarak sunabileceğiniz cok güzel bi kitap

bu arada herkesin bayramını kutluyorum:)

stendal.kırmızı ve siyah.
namını duymuşdum okumak yeni nasip oldu.Oldukca iyiydi dili.romantik bi tarz.Fransız romanalrının genelinde olduğu gibi abartılı bir aşk kokusu var her yerde.Fakat fransız toplumunu.burjuva sınıfını eleştiren güzel bir eser.

ismet özel:irtica elden gidiyor..
ismet özel anlamak zor ama güzel kitap.Tabi benim gibi yeni jenerasyon olanlar zorlanacak biras.Bİr sürü bilmediğim hatta hayatımda duymadığım kelime var içinde.Kitabı okumaya başladığımda yanımda kocaman bir türkçe sözlük oluyor.Ama türkçemizi bilmek açısından güzel bir kitap..
başlayan olursa kelime arşivimi veririm:)

Rasim Özdenören- DENEMELER ..

Bu yazarın müslümanca yaşamak ve yeniden inanmak ismindeki kitaplarını şiddetle öneriyorum:))

Ogunlerde SEBAHATTIN UCAR -NICIN GUNDE 5 VAKIT NAMAZ KILINIR bitirdim.... Guzel kitapti!

Ve Allah'in izniyle CEMIL TOKPINAR - PEYGAMBERIMIZIN DILIYLE GENCLIK kitabini okuyacagim...

ben bu kitapları bitirdim ama tavsiye ederim.mehmet akar dan benefşe......ali fuat dan marallar inince suya.tavsiyeler çok güzel durali yılmazın ölmeden ölenleri inşallah alıp başlıyacam.selametle

Şems'ül Maarif... İmam Ahmed Bin Ali el-Buni

Ağır bir eser, inşallah bir kaç fayda elde edebilmek ümidiyle.

Mustafa Necati Bursalı' nın

Cennet kadınlarının hanım efendisi ve insanlık hurisi H.z. FATIMA-İ ZEHRA(r.a)

peygamberimizin tebliğ metodları

İBRAHİM CANAN ın bir eseri bende mutlaka tavsiye ederim .kendisinin doktora çalışması.

aslında bi kaç kitap daha tavsiye etmek istiyorum .

sibel eraslan.can parçası hz.fatıma

abdulkadir geylani ; futuhul gayb

peygamberimizin Kuran tefsiri;Suat yıldırım

3 bilal; hilal - abdullah kara

şu anda aklıma gelenler

ama hepsini tavsiye ederim.

Bill Gates "Бизнес со скоростью мысли" ( türkce çevirisinde "Düşünce hızında çalışmak" )

Okunan kitaplardan içeriğine dair ve kitabın içinden bir kaç cümle alıntılanarak aktarılması daha hoş olur gibi..

Araç olarak değil Dijital Teknolojiyle efektiv bir İş yapan,İnformasiya Teknoloji dalında bir çok rakiplerini geride koymuş Microsoft Corporation – yaratacısı Bill Gatesin kitapı.
Dijital teknolojiye dayanarak efektiv İş ( Business) kurmak hakda Microsoft Corporation ve diğer büyük şirketlerin tecrübelerini örneklerle gösteren, kendi ideyalarını anlatan, gelecekde Dijital Teknoloji, İnformasiya Teknolojisinin nerelere kadar ilerleye bileceyi hakda enteresan bir kitap.

Geri