Şuan ne okuyoruz

SHAKESPERARE DEN MACBETH İ OKUYORUM.güzel sanatlar sınavına giricem inşallah.bu yüzden şimdililerde tiyatro kitapları okuyorum.ama bunun yanında Kuran-ı Kerim i anlamak için bir risale okuyorum...en yakın zamanda da mevlana-mesnevi yi okumak istiyorum...

ben Allah'a sevmek ve peygamber efendimiz kadınlara nasıl davranırdı onu okudum şimdide dinmeyen göz yaşını okuyacağım

En son bitirdiğim kitap Mekkeye giden yol(Muhammed Esad).Bir Yahudinin nasıl İslama döndüğünü anlatıyor.Güzel benim hoşuma gitti.Faydalı bir kitap.

son okuduğunuz kitap ve kısaca sizde anlamı

son okuduğunuz kitap ve kısaca sizde anlamı

ben yazayım bari ''usame bin laden doğunun che guevarası''

galiptir bu yolda mağlup selam ve dua

kıl beni ey namaz senai demircinin kitabı,çok güsel bir kitap . yazar şiirsel bir uslupla anlatmış yazar namzı. o kadar güzel ifadeler warki namaz adına insanın kitabı 1 kaç kez daha okuyası geliyor..

kıl beni ey namaz senai demircinin kitabı,çok güsel bir kitap . yazar şiirsel bir uslupla anlatmış yazar namzı. o kadar güzel ifadeler warki namaz adına insanın kitabı 1 kaç kez daha okuyası geliyor..

Mesajlarda ki ifadelerinizde türkçeyi düzgün kullanmaya dikkat edelim .Tekrarında mesajınız kaldırılacaktır.Dua ile

Turan DURSUN ve din: Turan DURSUN'un saçmalıklarını sade ve yalın bir dille eleştiren güzel bir kitap..

MEHMED ARİF BEY BAŞIMIZA GELENLER. 93 RUS HARBİ VE KAVALALI MEHMET ALİ PAŞANIN OSMANLIYA YAPTIĞI ÇİRKİN OYUN . Tarihi bir kaynak

''the secret''(sır)

basit bir konuyu ağır bir üslupla anlatmış ..biraz inançsızlığın tahhakümü hakim amaca..

biz müslümanlar arasında bunun daha anlamlı ve doğru izahı var güzel ahlak ve sabır

Mustafa özdamar Hz.rabia Ve çikardiğim Tek Anlam ''aşk'' Rabbim Böyle Bir Aşk Nasip Etsin

Kible Ekseninde Bütünlenmek Dileği Ile

Geri