Soru ?

Sülvan

New member
SORU: ARKADAŞLAR KONUYU DOGRU YERDE Mİ ACIYORUM BİLMİYORUM AMA BİR SORU SORACAKTIM.

PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.) KUR'ANI KERİMDE 2 TANE ÇİÇEK SURE VARDIR BUNLARIN İSİMLERİNİ İSTİYORUM. Soru Budur ? ? ? ?

SORU: ARKADAŞLAR KONUYU DOGRU YERDE Mİ ACIYORUM BİLMİYORUM AMA BİR SORU SORACAKTIM.

PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.) KUR'ANI KERİMDE 2 TANE ÇİÇEK SURE VARDIR BUNLARIN İSİMLERİNİ İSTİYORUM. Soru Budur ? ? ? ?

Cicek olmayan sure varmiymis?Her nedense hepsi sanki Allahin sözü degilmis gibi bir cagrisim yaptiriyorda....

Yok Peygamber Efendimiz bu surelere çiçek sure demiş. Mesela Kur'anda En Zirve Surede Bakara suresidir. Bunuda Peygamber Efendimiz Demiştir. İmam Gazalinin dediği gibi kur'anda sadece o sure inse yeterdi dediği ASR suresi gibi ... acıklayıcı oldumu

Yok Peygamber Efendimiz bu surelere çiçek sure demiş. Mesela Kur'anda En Zirve Surede Bakara suresidir. Bunuda Peygamber Efendimiz Demiştir. İmam Gazalinin dediği gibi kur'anda sadece o sure inse yeterdi dediği ASR suresi gibi ... acıklayıcı oldumu

Simdi söyle düsünelim;Gazali bunu dedi dediniz?Allah yetecek varkenki ayette kolaylastirildigini israrla söylerken neden Kurana 113 sure fazladan ekledi dersin?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks