Enver Ýstek
metin mete
mettin' Alıntı:Ve Onlardan ölen birinin üzerine asla namaz kılma, onun kabri başında durma. Çünkü Onlar Allah ve elçisini tanımadılar ve yoldan çıkmış olarak öldüler (Tevbe 84)
Sevgili kardeşim, ağaçtan, kavaktan, kabaktan, hatta develerin cinsel birleşmesinden müteşekkil risalelerle kafanı boşuna dolduracağına, bir şeye itiraz etmeden önce, az da olsa, araştır ve öyle karşı çık..
Şimdi bu ayeti ve konuyu uzun uzun açıklayıp, çok bildiğin halde birşey bilmediğini otaya çıkarmanın telaşına düşmeyeceğim ama, şunu söylemekle yetineceğim. Giyabı cenaze namazı benim özel bir durumumdur ve bunu, bediuzzaman bugün ölseydi onun için de kılardım, fethullah gülen ölünce de kılacağım, ama siz, hiç bir şehit, mü'min ve muvahhid için kılmayın, sizden isteyen de yok zaten..
Ama, üzüldüm duyarsızlığınıza, alaycılığınıza, istihzalarınıza.. Oysa, İsrail de ölenler gözümde tüllendi... yollu vaazları çok dinlemiştik bir zamanlar.. Ben çeçenim ve Çeçenler için, filistinliler için, Afganlar için, inandım diyen her insan için yanacağım, ağlayacağım, cenaze namazı kılacağım.. ama nemelazımcı olmayacağım asla..
Cecen kardas tam yazacaktimki sen yazmissin her neyse silah dua ise biz onu hic dilimizden eksik etmiyoruzda su cenaze namazini bir detayli yazda tekrar okuyalim burada kisa kesmissin,isimleri vermene lüzum yok zaten hepsi hemen atliyor ortaya,kusura bakma bende gelemedim cünki yolum cok uzak Insallahu teala 27-28 temhuzda Vatanimdayim o zaman nasip olursa Kilarim....
16/123 Sonra sana: Hanif olarak İbrahim'in Millet'ine tabi ol o, hiç bir zaman müşriklerden olmadı, diye vahyettik.
Yolunda sabir,Azim ve sevk eksik olmasin.
22/31 Allah'a şirk koşmayan hanîfler olun.