Şahmeran Duasinin Faziletleri Neler

imansahibikiz

New member
ben bi sitede soyle okumustum sahmeran duasi cok agir bi duadir inleri filan cagirirsiniz yaziyordu sahmeran duasini okuyunca cinler filan geliyormu ve bu duanin hayirlari ne bazi sormam gereken sorularda var iza caeyi okumak ne kadar sevap o zaman ne kadar sevap veriliyor ayetel kursi okurken sevap yaziliyormu bir defa ayetel kursi okuyana kac tane sevap yaziliyor

ben bi sitede soyle okumustum sahmeran duasi cok agir bi duadir inleri filan cagirirsiniz yaziyordu sahmeran duasini okuyunca cinler filan geliyormu ve bu duanin hayirlari ne bazi sormam gereken sorularda var iza caeyi okumak ne kadar sevap o zaman ne kadar sevap veriliyor ayetel kursi okurken sevap yaziliyormu bir defa ayetel kursi okuyana kac tane sevap yaziliyor

Önce biz bir soru soralım kardeşim. Yaşınız gerçekten 9 mu?

evt nodu kizdinizmi bana

Hayır, kızmadık kardeşim. Eğer 13 yaşından küçükseniz ailenizin bu forumda ki üyeliğinden haberi olması gerekiyor. Bunu ikaz edelim.

Şahmeran duası ile bilinen dua, içerik olarak Allah'ın isimleri zikredilerek yapılan bir münaccattır. (istek, talep) Cinler ile bir alakası yoktur. Dua ederken Allah'ın Kur'an da ki emirleri gereği, O'nun isimleri anılarak yapılan duaların makbul olacağı bildirilmiştir. Bu manada bahsettiğiniz dua da Allah'ın isimleri ile yapılmış bir dua olduğundan İnşallah dua edene hayırlar verir Allah.

Ayetel Kürsü ve İza cae (Nasr) suresini okumak da, tüm diğer ayet ve sureleri okumak gibi çok hayırlıdır. Hem okuyun, hem Türkçe anlamını (meal) okuyun. İnşallah hepsinin hayrını görürsün kardeşim...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks