Ramazan basliyor.

Enver Ýstek

metin mete
Selamün Aleyküm,Bugün Ramazan basliyor Insallahu Teala.Herkese hayir bereket ve saglik vermesi dilegiyle hayirli olsun diyorum.Rahmana emanet olun.

ALLAH razı olsun..
aynı dileklerimle herkesin mübarek ramazan ayını ALAH'IN hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyorum..

selametle..

ramazan ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum....selam ve dua ile..

Selamün Aleyküm,Su an cok heyecanliyim inanin cünki bir kac saat sonra sahurda olacagim Insallahu Teala.Ilk her zaman beni heyecanlandiri ayni cocuk gibi..

hm.. abi bizim burda bugün değil yarın.. beni de heycanlardırdın .. cık cık:):p şaka..
neyse kelimeyi yarın gibi okuyalım..
hayırlı geceler..

selametle..

Bütün müslüman kardeslerimizin Ramazan ayi hayirli bereketli ve mübarek olsun insallah.

Ramazan ayının bütün müslüman alemi icin hayırlara vesile olmasını diliyorum…Ramazanınız mübarek olsun.

Selamünaleyküm
Evet bu gece ilk teravih ve ilk sahur ile Ramazan-ı Şerif başlayacak. Nefis mücadelelerinin çok iyi anlaşılabilindiği bir zamandır Ramazan. İnşaallah bizler içinde hayırde hayırlara vesile olur. Cem'an mübarek olsun

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks